Direkt till innehållet

Dansproducent till Rum för Dans

Ort: Halmstad

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%

Publicerad: 2021-04-05

Sista ansökningsdag: 2021-05-02

Sök tjänsten

Har du kunskaper inom svenskt kulturliv och ett kontaktnät inom kultursektorn? Som dansproducent hos oss kommer du planera och genomföra bland annat gästspel med vår verksamhetsledare. Vi söker dig som kan se helheten och som trivs att arbeta i team!

Om arbetsplatsen

Scenkonstavdelningen är en av fyra avdelningar på Kultur i Halland, Region Hallands kulturförvaltning. Avdelningen är uppdelad i Rum för Dans den regionala dansinstitutionen, en regional musikinstitution, Musik Hallandia, samt barn och unga verksamheten med ansvar för hela kulturförvaltningens arbete gentemot barn och unga inom alla konstarter. Bägge institutionerna har ansvar för producerande och främjande arbete.

Din roll hos oss

Som dansproducent kommer du tillsammans med verksamhetsledare ansvara för planering, logistik och genomförande av våra gästspel och samproduktioner tillsammans med personal från våra samarbetsparter. Du planerar workshops, publiksamtal och övriga kringaktiviteter. Du ansvarar för planering och genomförande av residens. Du har även ett visst budgetansvar. Vissa arbetsuppgifter inom kommunikation/marknad ligger också i tjänsten. 

Tjänsten är ett vikariat fram till 30 november 2022, med placering i Halmstad men med Halland som arbetsfält.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskaper om svenskt kulturliv, främst dans och gärna en internationell utblick. Du har ett kontaktnät inom kultursektorn och är van att samverka med olika organisationer. Du behöver ha erfarenhet av budgetarbete och projektledning och du bör ha varit ute i arbetslivet några år. God kännedom om digitala arbetssätt och verktyg är meriterande. Du bör kunna engelska obehindrat i tal och skrift.

Du har relevant högskoleutbildning och/eller annan erfarenhet inom området som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av att arrangera scenkonst, främst dans och att förmedla kultur till olika publikgrupper. Det är meriterande om du har vana från institutioner och/ eller offentlig förvaltning.

Du ska kunna arbeta självständigt och vara drivande inom ditt ansvarsområde, men också kunna se helheten och lagarbetet. Du behöver kunna ta egna och snabba beslut, men också arbeta långsiktigt tillsammans med andra.

B-körkort krävs.

Vi kommer gå igenom ansökningar och kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/310
Kontakt Viveka Sverkerson, Scenkonstchef, 0705-375665
Facklig företrädare Maria Ehde Andersson, DIK, 035-179863
Publicerat 2021-04-05
Sista ansökningsdag 2021-05-02

Sök tjänsten