Direkt till innehållet

Sjuksköterska till BUP-mottagningen i Falkenberg

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-04-08

Sista ansökningsdag: 2021-04-22

Sök tjänsten

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen (BUP) i Falkenberg har 19 anställda och våra olika professioner är sjuksköterskor, läkare, psykologer, socionomer, specialpedagog, arbetsterapeut, sekreterare och avdelningschef. Mottagningens storlek möjliggör ett öppet samarbetsklimat, personligt engagemang, snabba beslutsvägar och vi har ett bra samarbete med vårdgrannar, skola och socialtjänst. Arbetsplatsen flyttade 2020 till nya verksamhetsanpassade lokaler som ligger i anslutning till järnvägsstationen i Falkenberg.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är dina huvudsakliga arbetsuppgifter uppföljning av patienter med pågående medicinering samt justering av behandling vid behov. I arbetet ingår även att ge information, råd och stöd till barnen/ungdomarna och deras föräldrar. Arbetet kräver ett nära samarbete med läkare men också med övriga medlemmar i teamet. Vi bedriver tät kontakt med vårdgrannar, skola och socialtjänst.

Arbetstid: dagtid, måndag - fredag.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar och föräldrar är meriterande, likaså vidareutbildning i psykiatri alternativt annan relevant vidareutbildning.

Som person har du ett bra bemötande gentemot patientgrupperna och dess anhöriga och har alltid patientens bästa i fokus. Då vi arbetar teambaserat är det viktigt att din samarbetsförmåga är god, samtidigt som du har förmågan att själv strukturera upp ditt arbete och arbeta självständigt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/330
Kontakt Mariette Grattbeck, avdelningschef, 070-871 33 85
Facklig företrädare Annika Sjöberg, Vårdförbundet, 035-13 54 44
Publicerat 2021-04-08
Sista ansökningsdag 2021-04-22

Sök tjänsten