Direkt till innehållet

Chefsstöd sökes till Bemanningsenheten, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Publicerad: 2021-04-07

Sista ansökningsdag: 2021-04-21

Sök tjänsten

Bemanningsenheten består av sjuksköterskor, undersköterskor, vårdplatskoordinatorer, patientkoordinatorer, chefsstöd, mötesstödjare samt en vakansexpedition. Det är en enhet som präglas av öppenhet, engagemang, delaktighet och god trivsel. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Chefsstöd är en del av sjukhusets samlade ledningsstöd till chefer och innebär en aktiv roll i att  avlasta chefers vardagliga administration. Du kommer bl.a. att granska och reagera på avvikelser samt bidra med korrekta tillämpningar utifrån din kunskap om hur systemen fungerar. Du kommer, utöver det, vara ett stöd kring systemrelaterad administration i lön, anställning och rekryteringsfrågor. Du håller dig uppdaterad kring rutiner och avtal samt hur dessa ska tillämpas.

Vi arbetar med lönesystemet VISMA/PS Självservice och i uppdraget ingår även att visa hur tidsrapportering ska hanteras, både till nyanställd och till befintlig personal genom gruppvisningar eller enskild instruktion. Du kommer att ha tät kontakt med verksamheten och möter chefer samt deras personal ute på enheterna. Du har ditt kontor tillsammans med övriga administrativa assistenter på Chefsstödet.
 
Digitala hjälpmedel är en del av vår vardag för att dela information och dokument mellan våra team. Likaså använder vi oss av gemensam telefonsupport och ärendehantering vilket innebär att vi kan optimera våra resurser över länet och flytta uppdrag mellan teamen vid behov. Varje team är en pusselbit av en helhet där teamkänsla och samarbete är av stor vikt. Vi arbetar i mindre team på vardera sjukhus i Halmstad, Varberg och Kungsbacka men har också forum där vi träffas och diskuterar gemensamma frågor samt delar med oss av vårt lärande.

Kvalifikationer

Vi ser att du har utbildning på minst gymnasienivå och en för uppdraget lämplig bakgrund, exempelvis erfarenhet inom löne- och personaladministration. Du har goda datorkunskaper med känsla för IT-teknikens möjligheter. Som person drivs du av att få bidra till ständiga förbättringar genom att sprida kunskap både till chef och till medarbetare samt att ge god service till chefer som underlättar deras arbete kring lön, ersättning och anställning.
 
Vi tycker att det är viktigt att du har viljan att både utveckla dig själv samt att utveckla arbetet tillsammans med dina kolleger på chefsstöd. Du behöver också ha lätt för att se och förstå sammanhang samt ha systemförståelse och vara källkritisk. Du förväntas ha servicekänsla med ett proaktivt förhållningssätt och förstå vikten av samarbete för att nå framgång. I ditt arbete är du trygg, lösningsfokuserad och motiveras av utmaningar. Du är pedagogisk och tålmodig i ditt sätt att möta människor samt har ambition att göra ”det lilla extra” i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/340
Kontakt Anna Skoglund, Avdelningschef, 0340-48 14 48
Facklig företrädare Katarina Nilsson, Vision, 035-13 10 00 (vxl)
Ros-Marie Olsson, Kommunal, 0340-48 14 68
Publicerat 2021-04-07
Sista ansökningsdag 2021-04-21

Sök tjänsten