Direkt till innehållet

Ätstörningsmottagningen Varberg välkomnar ny sjuksköterska!

Ort: Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader, 100%. Vikariat 6 månader.

Publicerad: 2021-04-12

Sista ansökningsdag: 2021-05-03

Sök tjänsten

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har cirka 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Ätstörningsvården i Region Halland organiseras under BUP utifrån en åldersobunden och länsövergripande verksamhet. Öppenvårdsmottagningar samt dagsjukvård finns både i Varberg och Halmstad.

Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, skötare, kuratorer, psykolog, arbetsterapeut, pedagog, fysioterapeut samt medicinsk sekreterare.

Om arbetet

I tjänsten som sjuksköterska på ätstörningsmottagningen kommer du att arbeta med nybesöksutredningar, somatiska kontroller, psykopedagogik, familjesamtal, individuella samtal och måltidsstöd. Arbetet innebär också konsultation/rådgivning och bedömning.

Du kommer också att utföra behandlingsarbete med familjer och enskilda individer. Arbetet innebär även konsultation/rådgivning och bedömning.

Du motiveras av att förbättra verksamheten med patientens bästa som utgångspunkt. Du som söker till oss bidrar till ett gott samarbete på arbetsplatsen genom ett starkt engagemang, god kommunikation, positiv inställning samt att du delar med dig av din kunskap.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning/ vidareutbildning i psykiatri.

Erfarenhet och/eller intresse av behandlingsarbete med patienter med ätstörningar och familjer är meriterande. Egenskaper vi värdesätter är nyfikenhet, öppenhet, mod att ifrågasätta, humor och engagemang. Vi anser att dessa egenskaper driver vår mottagning framåt och till utveckling.

Du är ambitiös och professionell i din roll och har patientens behov i tydligt fokus för ditt arbete. Du har en helhetssyn på ditt arbete samt en god samarbets- och initiativförmåga och du strävar hela tiden efter personlig och yrkesmässig utveckling.

Vi kan erbjuda dig som söker;

  • Delaktighet i vår arbetsgrupp som har en bra sammanhållning, ett gott och vänligt arbetsklimat.

  • Intressant, meningsfullt  och utvecklande arbete.

  • Återkommande föreläsningar och utbildningar för att öka din kompetens.

  • Handledning

  • Friskvårdsbidrag

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat 6 månader.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/365
Kontakt Marie-Louise Litzén, Avdelningschef, 0766 951157
Facklig företrädare Annika Sjöberg, Vårdförbundet, 0340-48 10 00 (vxl)
Publicerat 2021-04-12
Sista ansökningsdag 2021-05-03

Sök tjänsten