Direkt till innehållet

Sjuksköterska till BUP-mottagningen i Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-04-15

Sista ansökningsdag: 2021-05-02

Sök tjänsten

Om arbetsplatsen

Arbetsplatsen är belägen på sjukhusområdet i Halmstad. Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen har cirka 40 anställda och vi utökar kontinuerligt verksamheten. Hos oss arbetar psykologer, specialpedagog, läkare, socionomer, arbetsterapeut, sjuksköterskor och medicinska sekreterare i team. Vi erbjuder specialistpsykiatrisk bedömning, diagnosticering, utredning och behandling genom samtal och/eller läkemedel för barn i åldrarna 0-17 år. Vårt mål är alltid att ha ett nära och välfungerande samarbete med skola, socialtjänst och andra vårdenheter för att kunna tillgodose barn och ungdomars behov av ett fungerande nätverk för att på så sätt skapa en helhet.

Som anställd hos oss har du tillgång till bred psykiatrisk kompetens hos våra olika professioner. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten och är just nu i slutfasen av att ha bildat tre tvärprofessionella team på mottagningen, där du som sjuksköterska nu är tänkt att göra ett av dessa team komplett! Digitaliserade vårdkontakter är ett annat utvecklingsområde som vi jobbat intensivt med sista tiden och som nu finns tillgängligt som komplement till fysiska patientbesök. Vi arbetar mycket och gärna med personlig vidareutveckling och kompetenshöjning för dig som anställd så att vi tillsammans kan möta barn och ungdomars olika behov.

Arbetsuppgifter

På mottagningen arbetar du som sjuksköterska huvudsakligen med läkemedelsuppföljning och rådgivning, både via telefon och genom besök. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra läkare. Arbetet är dels självständigt men du ingår även i ett av våra tvärprofessionella team där var och en bidrar med sin specifika kompetens mot målet i form av en sammanhållen vårdprocess för patienten. Är du intresserad av att arbeta med samtalsbehandling kan du ges möjlighet till utbildning för basbehandling depression.

Övriga arbetsuppgifter som kan ingå i tjänsten är till exempel att leda föräldrautbildningar, delta i träningsgrupper för ungdomar eller annan utbildning för våra patienter och deras anhöriga efter verksamhetens behov. Samverkan med skola, socialtjänst och andra myndigheter är också en viktig del av arbetet. Vi arbetar kontinuerligt med vårt introduktionsprogram där du har egen mentor som stöd i ditt arbete under den första tiden. Vi tillämpar kvalificerad, extern handledning för alla våra medarbetare.

 Att aktivt delta i mottagningens kontinuerliga utvecklingsarbete ser vi som en självklar del av tjänsten för alla medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och vill bli den sista pusselbiten för att göra ett av våra tre team komplett! Vidareutbildning inom psykiatri och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar anses som meriterande. Du har tydligt patientfokus och klarar av att arbeta i ett högt tempo när det behövs. God samarbetsförmåga liksom trygghet i att arbeta självständigt är grundläggande egenskaper för tjänsten. Du är flexibel i ditt arbetssätt och tycker om att samarbeta för att nå resultat. För dig är det självklart med ett gott bemötande mot patienter, deras anhöriga och dina kollegor. Då vi ser det som viktigt att du skall trivas hos oss, kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.  

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!



Om Region Halland
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/383
Kontakt Yvonne Oliv, avdelningschef, 072-083 63 30
Facklig företrädare Maria Braunstein , Vårdförbundet, 035-13 10 00 (vxl)
Publicerat 2021-04-15
Sista ansökningsdag 2021-05-02

Sök tjänsten