Direkt till innehållet

Projektingenjör inom Medicinsk Teknik

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-06-15

Sista ansökningsdag: 2021-07-06

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett spännande arbete inom Region Halland där du främst arbetar med att driva och följa upp projekt inom det medicintekniska området. Du kommer ha ett nära samarbete med enhetens Projektingenjör, Medicintekniska ingenjörer, vårdens kärnverksamheter samt övriga intressenter som exempelvis Regionupphandling, IT-service och Regionfastigheter.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

Att planera och genomföra införandet av ny medicinsk teknik eller informationssystem för sjukvården, inkluderat framtagande av projektdirektiv, kravspecifikation, utvärdering och implementation.

Att i samband med verksamhetsförändringar eller ny/ombyggnation av vårdlokaler driva medicintekniska frågor och perspektiv, i projektform eller som deltagande intern konsult. Det förutsätts också att du håller dig uppdaterad om produkter, lagar och förordningar, standarder och rekommendationer inom det medicintekniska området.

Att bidra till att utveckla projektstyrningsprocessen i samarbete med projektingenjör samt övriga intressenter.

Under vissa perioder är du även behjälplig vid traditionella arbetsuppgifter för en medicinteknisk ingenjör så som underhåll, teknisk rådgivning samt att vara en diskussionspartner i säkerhets- och tekniska frågor.

Som projektingenjör hos oss arbetar du mot ett brett kliniskt verksamhetsområde och utifrån den kompetens och erfarenhet du har upprättar vi en individuell introduktions- och utbildningsplan.

Om arbetsplatsen

Medicinsk Teknik Halland verkar med ett brett utbud av avancerat tekniskt stöd utifrån vårdens behov i hela regionen. I våra uppgifter ingår bl.a. alla former av medicinteknisk service, diskussionsstöd i säkerhets- och strategiskt tekniska frågor, sjukhusfysik, medicinska behandlingshjälpmedel, investeringssamordning, patientnära vårdinformationssystem, teknisk infrastruktur vid verksamhetsutveckling och byggnation, m.m. Verksamheten har idag ca 80 anställda, ingenjörer, tekniker, sjukhusfysiker, utredare m.fl. Vi arbetar huvudsakligen utifrån tre utbudspunkter belägna i Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning, gärna med medicinteknisk inriktning. Alternativt annan utbildning och erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig och lämplig för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet av arbete med offentliga upphandlingar, anskaffning av medicintekniskt apparatur och projektledning.

Du bör kunna arbeta självständigt, vara drivande och samtidigt ha förmågan att samarbeta såväl inom avdelningen som med våra kunder. Du bör vara utåtriktad och har lätt att kommunicera både verbalt och i skrift. Du bör vara noggrann, ansvarsfull och kunna hantera stressiga situationer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer kommer genomföras preliminärt den 21 juli.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/597
Kontakt Arnold Johansson, Avdelningschef, 035-131994, Arnold.Johansson@regionhalland.se
Facklig företrädare Lars Mellbin, Sveriges ingenjörer, 0340-481035, Lars.Mellbin@regionhalland.se
Publicerat 2021-06-15
Sista ansökningsdag 2021-07-06

Sök tjänsten