Direkt till innehållet

Röntgensjuksköterskor/radiografer till Röntgen Halland

Ort: Halmstad, Varberg, Falkenberg eller Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-06-14

Sista ansökningsdag: 2021-07-14

Sök tjänsten

Är du röntgensjuksköterska/radiograf och söker ett omväxlande och meningsfullt arbete? Vi på Röntgen Halland har jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du i team med läkare, undersköterska och medicinska sekreterare. Tillsammans jobbar vi utifrån de olika kompetenserna vi har men också utifrån varje patients unika förutsättningar och behov för att på så sätt ge en personlig service med målsättningen om en god och säker vård. Hos oss möter du ständigt nya utmaningar vilket gör arbetet spännande, lärorikt och varierat. Stort fokus för oss på Radiologen är att alla ska känna trivsel och arbetsglädje. Dina arbetstider ger dig variation med dag/kväll och helgtjänstgöring.

Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion och utgår från dina erfarenheter så att du får en bra start.

Om arbetsplatsen

Röntgen Halland, strax söder om Göteborg, har mottagningar i Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad och vi utför allt från basala röntgenundersökningar till avancerad bilddiagnostik.

Varberg och Halmstad har akut och planerad verksamhet och öppet dygnet runt. Kungsbacka och Falkenberg har huvudsakligen planerad verksamhet och öppet på dagtid.

Är du utbildad radiograf kommer vi att bistå med hjälp så att du blir legitimerad för arbete som röntgensjuksköterska i Sverige.

Kom till oss och utvecklas, så bygger vi framtidens diagnostik tillsammans!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska/utbildad radiograf och som vill arbeta på en modern och framåt klinik med utrustning i toppklass. Vi värdesätter din samarbetsförmåga, servicekänsla och att du liksom vi värnar om ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad, Varberg, Falkenberg eller Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/608
Kontakt Eva Johansson, bitr. avdelningschef, 0340-48 16 93 Yvonne Petersson, avdelningschef, 0340-48 12 98
Facklig företrädare För info om facklig kontakta HR-partner, Cecilia Bengtsson 035-14 61 10
Publicerat 2021-06-14
Sista ansökningsdag 2021-07-14

Sök tjänsten