Direkt till innehållet

Samordnare till Region Hallands vaccinplanering

Ort: Halmstad

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader, 100%

Publicerad: 2021-06-15

Sista ansökningsdag: 2021-06-23

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

I första hand ingår du i sambandscentral för planering av vaccinfördelning samt distribution och samordning av vaccinationsinsatsen i Halland. Teamets arbete sker i nära samarbete med styrgrupp och andra aktörer i Halland.

Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer arbeta både operativt och strategiskt i din roll. 

Det löpande operativa arbetet i rollen kan innefatta administration av vaccinbeställningar, bevakning av telefon och mail från funktionsbrevlådan smittskydd- och vaccinsamordning samt läkemedelsbeställning tillsammans med apotekare.

Du kommer utöver detta agera den sammankallande funktionen för regionala, kommunala och privata vårdgivare där du även kommer utgöra ett stöd vid frågor för de verksamheter som berörs av för vaccinering (både invånare och personal). Denna funktion kan över tid även bli aktuell för andra utvecklingsuppdrag inom förvaltningen.

Du anställs i en visstidsanställning t.o.m. 2021-12-31 med god möjlighet till förlängning.

Om arbetsplatsen

Området Uppdrag Pandemi är en tillfälligt upprättad verksamhet som inkluderar regionens vaccinationsplanering, vaccincentralerna i Halmstad och Varberg, smittspårning samt provtagning.

Efter nuvarande covid-19-pandemi kommer vissa delar, exempelvis vaccination mot säsongsinfluensa, fortsätta i förvaltning där rollen även i framtida organisation kommer att behövas. I det inledande arbetet kommer du att rapportera till områdeschef för Uppdrag Pandemi

Om dig

Vi söker dig som har en för uppdraget lämplig examen på högskole-/universitetsnivå och har god erfarenhet och kunskap av liknande samordnande och koordinerande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper och vana av att arbeta i administrativa system samt i Officepaketet.

Som person är du en utpräglad koordinator som tar ansvar för din uppgift, strukturerar och driver dina arbetsuppgifter med siktet inställt mot regionens uppsatta mål. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt trivs att arbeta inom tidsramar.

Stabilitet och ett realistiskt perspektiv är egenskaper som karaktäriserar dig. Du är lugn, och kan hantera olika situationer och möten. Självklart trivs du att arbeta i ett produktivt team och kan relatera till andra på ett lyhört, kommunikativt och smidigt sätt. Du är uthållig och kvalitetsmedveten och motiverad inför denna uppgift. Du mår bäst i team där du kan få utlopp för innovation, kreativitet och utveckling. Du ser dig själv som en självklar del i helheten där viljan att samverka och ha ett gott bemötande är viktigt för dig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande kvalifikationer:

  • Hälso- och sjukvårdsutbildning.
  • Utbildning inom logistik eller motsvarande.
  • Kunskap och erfarenhet inom området vaccination.
  • Kännedom (har eller varit tidigare anställd) om Region Halland med goda kunskaper om regionens organisation, våra verksamheter och kontaktytor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/616
Kontakt Bibi Estev, områdeschef, 079-066 15 45
Facklig företrädare För info om facklig kontakta HR-partner, Sara Enocson 070-871 33 57
Publicerat 2021-06-15
Sista ansökningsdag 2021-06-23

Sök tjänsten