Direkt till innehållet

Sjuksköterska till PIVA, Vuxenpsykiatrisk heldygnsvård, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, Tillsvidareanställning, veckoarbetstid 37 tim samt ett vikariat med veckoarbetstid 34 tim (rotationstjänstgöring).

Publicerad: 2021-10-04

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Psykiatriska akutmottagningen och psykiatriska intensivvårdsavdelningen ligger på psykiatriska kliniken i Varberg. Vi bedriver verksamhet dygnet runt och har åtta vårdplatser på avdelningen. Arbetet sker i nära samarbete med de psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner.

Arbetet kommer att vara förlagt till både psykiatriska akutmottagningen och psykiatriska intensivvårdsavdelningen. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter inom psykiatri, såsom psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med veckoarbetstid 37 tim samt ett vikariat på ca 1 år med veckoarbetstid 34 tim (rotationstjänstgöring).

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning i psykiatri är önskvärt. Tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska är meriterande. Du är en person med god servicekänsla och förmåga att samarbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning, veckoarbetstid 37 tim samt ett vikariat med veckoarbetstid 34 tim (rotationstjänstgöring).
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/779
Kontakt Kristin Kolbe, 072-085 89 01
Facklig företrädare Martin Hjalmarsson, Vårdförbundet, 0340-48 18 48
Publicerat 2021-10-04
Sista ansökningsdag 2021-10-31
Senast ändrad: