Direkt till innehållet

Djurskötare sökes till Munkagårdsgymnasiet

Ort: Tvååker

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 90%

Publicerad: 2021-09-02

Sista ansökningsdag: 2021-09-19

Våra elever ska bli företagsamma, yrkeskunniga, nyfikna, hållbara, framtida entreprenörer inom djurvård, lantbruk, skog och trädgård.

Om arbetsplatsen

Munkagårdsgymnasiet i Tvååker bedriver gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet och vuxenutbildning inom trädgård. Vi utbildar ungdomar inom  djurvård, lantbruk, skog och trädgård. Åldersgruppen 16-19 år är en spännande tid, eleverna går från ungdom till ung vuxen på tre år. Vi som arbetar på skolan trivs i vårt arbete där vi tillsammans med eleverna förenar teori med praktik. Kopplingen mellan huvud och hand förbereder eleven för yrkeslivet.

Munkagårdsgymnasiet har som mål att vara en klimatpositiv skola 2030.

Vi söker nu dig som vill arbeta i vår smågrisproduktion!

Arbetsuppgifter

Som djurskötare har du en viktig roll både för våra djur och för våra elever. Du kommer huvudsakligen att arbeta med skötsel i vår smågrisproduktion om ca. 140 suggor. Därutöver kommer en betydande uppgift i din roll vara att instruera och handleda våra gymnasieelever vid deras praktiska övningsmoment.

Du kommer bli en av tre i ett arbetslag som ingår i ett gott driftgäng som präglas av kamratskap och samarbete. Du samarbetar också med lärare som ansvarar för kurserna och tillsammans kommer vi fylla elevernas kunskapsbank så mycket det bara går.

Denna tjänst är ett föräldravikariat fr.o.m. 2021-12-01 t.o.m. 2022-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från naturbruksgymnasium eller har motsvarande kunskap och erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig för rollen. Du har goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift, samt grundläggande datorkunskaper.

Vi ser att du har arbetat med smågrisproduktion tidigare och att du har en naturlig god hand med djur. Det krävs också att du trivs med att arbeta med ungdomar, då det är en stor del av tjänsten.

Arbetet innebär arbete i team med kollegor och ungdomar, vi förutsätter därför att du har god samarbetsförmåga. Samtidigt har du förmågan att arbeta självständigt. Du bidrar till ett gott arbetsklimat i teamet med en positiv inställning i mötet med kollegor och elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-12-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90%
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/839
Kontakt Christer Holm, driftledare, 0708-65 44 03
Facklig företrädare Camilla Ljungberg, Kommunal, 0340-48 09 69
Publicerat 2021-09-02
Sista ansökningsdag 2021-09-19
Senast ändrad: