Direkt till innehållet

Reparatör sökes till Munkagårdsgymnasiet

Ort: Tvååker

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%

Publicerad: 2021-09-02

Sista ansökningsdag: 2021-09-19

Våra elever ska bli företagsamma, yrkeskunniga, nyfikna, hållbara, framtida entreprenörer inom djurvård, lantbruk, skog och trädgård.

Om arbetsplatsen

Munkagårdsgymnasiet i Tvååker bedriver gymnasieutbildning inom naturbruksprogrammet och vuxenutbildning inom trädgård. Vi utbildar ungdomar inom  djurvård, lantbruk, skog och trädgård. Åldersgruppen 16-19 år är en spännande tid, eleverna går från ungdom till ung vuxen på tre år. Vi som arbetar på skolan trivs i vårt arbete där vi tillsammans med eleverna förenar teori med praktik. Kopplingen mellan huvud och hand förbereder eleven för yrkeslivet.

Munkagårdsgymnasiet har som mål att vara en klimatpositiv skola 2030.

Vi söker nu dig som har intresse för teknik inom den gröna näringen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med service och underhåll på skolans fordon, maskiner och inomgårdsmekanik. Det kommer också förekomma arbete som instruktör vid elevernas praktiska utbildning i samråd med arbetslaget.

Denna tjänst är ett vikariat fr.o.m. 2021-10-01 t.o.m. 2022-09-30 med eventuell möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Du som söker har några års erfarenhet från arbete som reparatör och gärna erfarenhet från inom gårdsmekanik. Körkort B är ett krav, högre körkortsbehörighet är meriterande. Det är också meriterande om du är certifierad i Heta Arbeten. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket samt goda datorkunskaper.

Du som person är intresserad av att arbeta med elever och på ett pedagogiskt sätt dela med dig av dina kunskaper. Arbetet innebär arbete i team, därför förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-10-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/840
Kontakt Christer Holm, driftledare, 0708-65 44 03
Facklig företrädare Mats Persson, Kommunal, 0346-57 508
Publicerat 2021-09-02
Sista ansökningsdag 2021-09-19
Senast ändrad: