Direkt till innehållet

Psykolog sökes till Rehabiliteringskiniken i Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%, enligt överenskommelse

Publicerad: 2021-09-23

Sista ansökningsdag: 2021-10-21

Söker du ett stimulerande och varierande arbete? Gillar du att arbeta både självständigt och i team med andra professioner? Då är denna tjänst något för dig!  

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus är modernt utrustade akutsjukhus som tillhandahåller specialistsjukvård dygnet runt. Rehabiliteringskliniken Halland ansvarar för specialiserad rehabiliteringsmedicin inom sluten- och öppenvård på Hallands sjukhus. I kliniken ingår även all paramedicinsk personal på Hallands sjukhus Halmstad, Varberg och Kungsbacka.  

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården på Hallands sjukhus. Det innebär ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet. Vi är sammantaget tolv psykologer inom Rehabiliteringskliniken som är en resurs för hela Halland. Du kommer att ingå i vår psykologgrupp på fyra psykologer i Varberg.  

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår kortare och längre kontakter mot både barn- och vuxensjukvården, vanliga insatser är stöd- och behandlingskontakter, krisbearbetning, bedömningar, konsultation och ibland viss gruppverksamhet samt mycket annat spännande inom specialistsjukvården i Varberg.  

Ett varierande och kreativt arbete där du ofta jobbar i team tillsammans med övriga kompetenser och medicinska specialiteter, du ses därför som en självklar mycket viktig del av verksamheten.  

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog, med tidigare erfarenheter och/eller intresse av arbete inom den somatiska hälso- och sjukvården med både barn och vuxna.  Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid samarbete, samverkan och god teamanda. Naturligtvis finns möjlighet till handledning.  

Vi värdesätter dina personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, empati och god samarbetsförmåga lite extra. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.  

Välkommen in med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Inför eventuell anställning görs kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, enligt överenskommelse
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/863
Kontakt Charlotta Antonsson, avdelningschef, 0733-06 00 59
Facklig företrädare Angelica Spaak, Psykologförbundet, 0340–482 197
Publicerat 2021-09-23
Sista ansökningsdag 2021-10-21
Senast ändrad: