Direkt till innehållet

Distriktssköterska till Vårdcentralen Falkenberg

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-11-25

Sista ansökningsdag: 2021-12-23

Sök tjänsten

Nu förstärker vi ytterligare och söker en distriktssköterska som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team! Är du en person som vill jobba på en arbetsplats som ger möjlighet till kunskaps- och kompetensutbyte mellan en bredd av professioner? Söker du variation i det dagliga arbetet och möjligheten att påverka utvecklingen av din verksamhet? Då kanske du är vår nya medarbetare! 

Om arbetet

Arbetet innebär sedvanligt förekommande uppgifter som distriktssköterska/sjuksköterska, såsom mottagningsarbete och telefonrådgivning. Arbetsuppgifterna innebär att du självständigt kommer att arbeta med egen mottagning på vårdcentralen samt arbeta med medicinsk prioritering och rådgivning.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Falkenberg är en trivsam och väletablerad vårdcentral. För närvarande har drygt 11 000 patienter valt att lista sig hos oss. Arbetsplatsen ligger centralt i Falkenberg och är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil. Välfungerande buss- och tågtrafik möjliggör pendling från Halmstad, Varberg och Kungsbacka, liksom från Göteborg.

Vårdcentralen Falkenberg består av läkar- och distriktssköterskemottagning, laboratorieverksamhet, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator/psykolog, BVC, specialistmottagningar för Astma/ KOL, diabetes och rökavvänjning. Vi kan även erbjuda våra patienter mindfulness-grupp, REDO, smärt-skola, artros-skola och vi har även ett tvärprofessionellt team som arbetar med psykisk ohälsa.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat på vårdcentral, akutmottagning eller motsvarande är meriterande.

Vi ser att du har en utpräglad servicekänsla, är flexibel och har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta mellan olika professioner. Vi värdesätter samarbete och teamkänsla högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/884
Kontakt Emilie Törnwall, avdelningschef, 0790-67 75 48
Facklig företrädare Fackliga representanter nås via växeln , 035-13 10 00
Publicerat 2021-11-25
Sista ansökningsdag 2021-12-23

Sök tjänsten