Direkt till innehållet

Undersköterska till Intensivvårdsavdelningen Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 80-100%

Publicerad: 2021-09-22

Sista ansökningsdag: 2021-10-06

Vill du jobba med intensivvård tillsammans med ett professionellt team av engagerade undersköterskor, sjuksköterskor och läkare? Då är detta jobb för dig! Vi söker nu en undersköterska som vill arbeta tillsammans med oss på Intensivvårdsavdelningen i Halmstad.

Om arbetet

På intensivvårdsavdelningen (IVA) i Halmstad arbetar ca 80 sjuksköterskor och undersköterskor. På avdelningen finns 7 intensivvårdsplatser och uppvakningsenheten (UVE) med 24 platser. Som undersköterska hos oss kommer du därför att arbeta omväxlande med både intensivvård och postoperativ vård. Du är den som arbetar närmast patienten och ansvarar tillsammans med en IVA sjuksköterska för den specifika omvårdnaden kring en intensivvårdspatient. Arbetet ställer stora krav på självständighet och en förmåga att snabbt uppfatta situationer som är av betydelse för den svårt sjuka patienten.

Vi ger möjlighet att arbeta enligt en arbetstidsmodell för möjlighet till en bättre arbetsmiljö. Modellen innebär att medarbetarna kan arbeta rotation då med minskad veckoarbetstid som följd. Den minskade veckoarbetstiden ger dig som medarbetare mer ledig tid för återhämtning och reflektion, vilket ger förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö.

Din profil

Vi söker dig som är intresserad av ett omväxlande och utmanande arbete i IVA-verksamhet.

Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård. Vi ser det som en fördel om du har specialist utbildning för undersköterskor. I rollen som undersköterska på intensivvårdsavdelningen krävs att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån det situationen kräver. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt. Vidare ser vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Om detta stämmer på dig har du goda förutsättningar att trivas i vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/896
Kontakt Hanna Johansson, Avdelningschef, 035-13 12 76
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via växeln, 035-13 10 00 (vxl)
Publicerat 2021-09-22
Sista ansökningsdag 2021-10-06
Senast ändrad: