Direkt till innehållet

Rättspsykiatrin söker en Sjuksköterska till öppenvårdsteamet!

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%. Dagtid mån - fre.

Publicerad: 2021-09-28

Sista ansökningsdag: 2021-10-19

Sök tjänsten

Om arbetet

Arbetet innebär öppenvårdsarbete där du bland annat kommer att samverka med kommunen, Region Halland samt andra regioner och andra aktörer så som F-kassan, Boenden och Boendestödjare. I arbetet har man en helhetssyn på patienten där man följer hela vårdkedjan. I arbetet möts patienten i dennes hemmiljö eller på sysselsättningen och även hembesök med teamets läkare kan förekomma.

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrin har ca 450 medarbetare fördelade inom heldygnsvård i Varberg och Halmstad och öppenvårdsmottagningar i varje kommun. Psykiatrin Halland erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet.

Rättspsykiatriska öppenvårds-teamet utgår från avdelningen 21 på Psykiatriska kliniken i Varberg, där man vårdar patienter dömda till rättspsykiatrisk vård. Teamet arbetar mot hela Halland i öppen vårdform.

Om dig

Du som söker är är legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning i psykiatri är önskvärt men inget krav. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk öppenvård är meriterande.

Arbetets utformning kräver en flexibel och professionell medarbetare som är trygg och stabil i sin yrkeskompetens. Du motiveras av att förbättra verksamheten med patientens bästa som utgångspunkt. Du har en god samarbets- och initiativförmåga och strävar hela tiden efter personlig och yrkesmässig utveckling. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Dagtid mån - fre.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/904
Kontakt Juan-Carlos Zamorano Bravo, avdelningschef, 0340-48 13 41
Facklig företrädare Martin Malmstedt, Vårdförbundet, 035-13 17 24
Publicerat 2021-09-28
Sista ansökningsdag 2021-10-19

Sök tjänsten