Direkt till innehållet

Medicinsk sekreterare sökes till BUP-mottagningen i Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-09-22

Sista ansökningsdag: 2021-10-13

Nu söker vi en medicinsk sekreterare som vill bli en del av vårt glada gäng på BUP i Varberg!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation, sköta bokningar samt andra administrativa uppgifter såsom intyg och posthantering. I arbetsuppgifterna ingår även att bemanna receptionen med mottagande av samtal till vår TeleQ, ärenden i mina vårdkontakter samt att välkomna och registrera patienter.

Hos oss arbetar psykologer, specialpedagog, läkare, socionomer, arbetsterapeut, sjuksköterskor och medicinska sekreterare i team. Här blir du en del av en vårdenhet som kännetecknas av ett relativt stort och komplext patientflöde. Arbetet är stimulerande och lärorikt med varierande innehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen.

Om arbetsplatsen

Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri är Psykiatrin Halland. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner.

BUP i Varberg är en öppenvårdsmottagning som erbjuder utredning, vård och behandling för barn och ungdomar 0-17 år med psykiatriska tillstånd och behov av insatser på specialistnivå. Vi har ett brett utbud av behandlingsmetoder.

Kvalifikationer

Vi söker dig med dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare och goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du är en van datoranvändare, gärna med erfarenhet av arbete i dokumentationssystemet VAS, webbtidbok och av TeleQ. Som medicinsk sekreterare hos oss är din administrativa noggrannhet avgörande för att det löpande mottagningsarbetet ska fungera bra.

Du visar ett gott bemötande och hög serviceanda både i medarbetarskap och i kontakt med våra patienter. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Därtill fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering sker urval och intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/927
Kontakt Mattias Sassersson, avdelningschef, 070-399 04 55
Facklig företrädare Ann-Catrine Bengtsson, Vision, 0705-15 47 51
Publicerat 2021-09-22
Sista ansökningsdag 2021-10-13
Senast ändrad: