Direkt till innehållet

Verksamhetschef till Vårdcentralen Västra Vall/Breared

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.

Publicerad: 2021-09-22

Sista ansökningsdag: 2021-10-08

 

Är du en kommunikativ ledare som har erfarenhet och kunskap inom primärvård? Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utvecklingen av vårdcentralen tillsammans med dina medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Halland har du två uppdrag: att styra och leda med fokus på resultat samt att engagera och motivera dina medarbetare. Du är arbetsgivarens representant och du företräder Region Halland, vilket innebär att du har förståelse för organisationen som helhet.

Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.

Som verksamhetschef hos oss arbetar du, tillsammans med dina medarbetare, med att optimera vårdcentralens utbud efter patientens behov och efterfrågan. I relation till detta behöver ni utforma rätt bemanning och kontinuerligt arbeta med att utveckla vårdcentralen för att förbättra patientens upplevelse och medarbetarnas möjlighet att ge bra och säker vård.

Att skapa och vidhålla en god arbetsmiljö är en viktig fråga som du kommer lägga stor vikt vid. Ett inkluderande ledarskap där du tar tillvara alla medarbetares specifika kompetens inom sina olika yrkesområden är också en viktig del av ditt arbete.

Du kommer att rapportera direkt till områdeschefen för Vårdcentralen Halland, delta i verksamhetsområdets ledningsgrupp och tillsammans med dina kollegor ta ansvar för Vårdcentralen Halland. Du ansvar för din verksamhets budget, uppföljning och resultat. Arbetet sker i nära samarbete med HR-partner, controller, kommunikatör och verksamhetsutvecklare.

 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Västra Vall/Breared är den största vårdcentralen i Region Halland. Vi är en attraktiv arbetsplats och en arbetsgrupp som har ett gott samarbete mellan våra olika professioner. Vi är belägna mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet med fantastiska badplatser. Vi har cirka 15 000 personer listade hos oss och vår filial ligger i Breared, ett expansivt område fem minuter från centrum.

 

Kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget söker vi dig som har förmågan att tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten mot önskade mål och resultat. Du arbetar långsiktigt, uthålligt och i nära samarbete med dina medarbetare.

Du har en för tjänsten adekvat högskoleutbildning. Du ska också ha haft tidigare chefsposition och ansvarat för ekonomi, personal och arbetsmiljöfrågor samt gärna lett en flerprofessionell arbetsgrupp. Vi ser att du behöver ha god förståelse för och kunskap om vårdcentralsverksamhet, samt en god förståelse för och förmåga att utveckla en intäktsbaserad och konkurrensutsatt verksamhet. 

Som chef är du en tydlig och entusiasmerande ledare som vill nå resultat samtidigt som du vill ha roligt på arbetet. Du är en förebild och dina värderingar genomsyrar ditt sätt att leda och stämmer överens med Region Hallands värdegrund. Med god kommunikation och lyhördhet skapar du engagemang och delaktighet hos dina medarbetare och du verkar för ett öppet klimat som får dina medarbetare att trivas och utvecklas. En god arbetsmiljö värderas högt och du har medarbetarens så väl som verksamhetens utveckling och välmående i fokus.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/928
Kontakt Anna Rundberg, Områdeschef, 035-13 48 00, anna.rundberg@regionhalland.se
Facklig företrädare För facklig kontakt, HR Partner, Sara.Enocson@regionhalland.se
Publicerat 2021-09-22
Sista ansökningsdag 2021-10-08
Senast ändrad: