Direkt till innehållet

Ekonomiassistent till Redovisningsservice

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-09-22

Sista ansökningsdag: 2021-10-03

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter fakturering och arbete med kundreskontra i ekonomisystemet Agresso. Du kommer också att arbeta med support via telefon och ärendehanteringssystem till kunder och verksamheter inom Region Halland.

Den aktuella tjänsten hanterar tillsammans med kollegor i teamet kundfakturor i form av fakturering manuellt och via fil, reskontraarbete samt frågor från mestadels patienter. Andra förekommande arbetsuppgifter är bokföring samt avstämning.

Gemensamt för samtliga medarbetare vid Gemensam Administrativ Service är att medverka i det systematiska förbättringsarbetet av arbetssätt och rutiner.

 

Kvalifikationer

Du som söker har minst gymnasial examen med inriktning ekonomi eller vidareutbildning inom ekonomi. Har du läst ekonomi på gymnasienivå krävs arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter som framgår i denna tjänst. Du är van att arbeta med dator som verktyg samt Officepaketet. Du har även goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en supportfunktion samt om du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso och/eller journalsystemet VAS. 

Som person är du kommunikativ och lyhörd för kundens behov och ger kunden ett bra bemötande. Du har god samarbetsförmåga men kan även jobba självständigt. Arbetet förutsätter att du är noggrann, strukturerad samt utvecklingsfokuserad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast möjligt
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/929
Kontakt Maria Engvall, avdelningschef, 076-7680008
Facklig företrädare Jeanette Miller, Vision, 073-143 20 84
Publicerat 2021-09-22
Sista ansökningsdag 2021-10-03
Senast ändrad: