Direkt till innehållet

Kurator sökes till Vårdcentralen Centrum Laholm

Ort: Halmstad och Laholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-09-23

Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Vill du bli en del av en stimulerande och utvecklande arbetsplats som genomsyras av arbetsglädje, stolthet och lojalitet?

Arbetsuppgifter

Att arbeta som kurator på vår vårdcentral innebär en spännande variation av arbetsuppgifter där du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en väl fungerande vårdcentral. Dina blivande kollegor har hög kompetens och ett stort engagemang. Vi arbetar teambaserat så att rätt händer gör rätt saker!

Arbetet riktar sig i första hand mot vuxna patienter på vårdcentral. Arbetet består till stor del av samtalsbehandling, men även i viss mån samordnande insatser och anhörigstöd. Du har ett nära samarbete med psykolog men också sjukgymnaster, arbetsterapeuter och övriga medarbetare på vårdcentralen, bland annat i rehabteamet.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Centrum Laholm har cirka 6 200 listade invånare. Vi ligger alldeles intill Lagan och har lokaler med en fantastisk utsikt och med närhet till strand, motion, golfbanor, skidbacke och vacker natur. Vi är idag cirka 30 medarbetare i olika professioner. Utöver läkarmottagning, finns även distriktssköterskemottagning, laboratorium, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator- och psykologmottagning samt ett rehabteam. Du arbetar nära psykologen med regelbundna möten och integrerat med övriga yrkeskategorier.

Vi har välutvecklade specialistmottagningar inom diabetes, astma/KOL och livsstil. Vårt BVC ligger integrerat i familjecentralen i Laholm. I vårt uppdrag ingår också ansvar för särskilda boende för äldre. Vi ser det som mycket viktigt med kvalité och utveckling och har som mål att utveckla detta.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten. Tillsammans med oss på vårdcentralen Centrum värnar du om kvaliteten och arbetar utifrån patientens fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. Har du utbildning i KBT samt tidigare arbetslivserfarenhet från vårdcentral är detta meriterande.

Du har god initiativförmåga, är flexibel i ditt arbetssätt och har god samarbetsförmåga. Vi ser också att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då resor förekommer i tjänsten erfordras körkort B.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad och Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/932
Kontakt Marie Lindell, Verksamhetschef, 070-659 56 54
Facklig företrädare Bodil Gustafsson, Saco, 0340-48 20 82
Publicerat 2021-09-23
Sista ansökningsdag 2021-10-10
Senast ändrad: