Direkt till innehållet

Undersköterska till Vårdcentralen Västra Vall

Ort: Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, Vikariat med start omgående till och med 2022-09-15

Publicerad: 2021-09-22

Sista ansökningsdag: 2021-10-06

 

Vill jobba på en arbetsplats som ger möjlighet till kunskaps- och kompetensutbyte mellan en bredd av professioner? Då kanske du är vår nya Undersköterska!

 

Arbetsuppgifter

Detta är tjänsten för dig som är intresserad av ett roligt, självständigt och flexibelt arbete på en välfungerande vårdcentral. Som undersköterska hos oss har du en viktig roll för såväl kollegor som patienter. 

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral, såsom provtagning, förbereda inför undersökningar, assistera läkare vid undersökningar och ha egen blodtrycksmottagning.

 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Västra Vall - Breared är den största vårdcentralen i egen regi. Vi är en attraktiv arbetsplats belägna mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet med fantastiska badplatser. Vi har cirka 15 000 personer listade hos oss och vår filial ligger i ett expansivt område fem minuter från centrum.   

Hos oss möter du professionella och engagerade medarbetare som tar väl hand om varandra och våra patienter. Vi välkomnar nya kollegor som tillför nya idéer! Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som med stort engagemang driver vårdcentralens utveckling framåt.

 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet från mottagningsarbete är meriterande.


Vi söker en positiv, engagerad kollega som vill vara en del av vårt arbetslag. Som person är du serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga, hög flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift och med anledning av att rutinerna kring provtagning, bokning och journalskrivandet är datoriserat ser vi att din datorvana är god. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B krävs för tjänsten.

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Vikariat med start omgående till och med 2022-09-15
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/933
Kontakt Agneta Billmer, Verksamhetschef, 0733 037845
Facklig företrädare Carina Ivansson, carina.ivansson@regionhalland.se
Publicerat 2021-09-22
Sista ansökningsdag 2021-10-06
Senast ändrad: