Direkt till innehållet

Specialistläkare till Läkarmedverkan i hemsjukvård Halland, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Publicerad: 2021-09-29

Sista ansökningsdag: 2021-11-28

Sök tjänsten

Arbetsbeskrivning

Läkarmedverkan i hemsjukvård är ett uppdrag som går i linje med God och nära vård – En reform för ett hållbart hälso- och sjukvårdssystem. Uppdraget gäller hela Halland och innefattar ansvar för läkarinsatsen i kommunernas korttidsboenden samt akuta hembesök för patienter inskrivna i hemsjukvården i ordinärt boende.

Region Halland driver Läkarmedverkan i hemsjukvård med syftet att förbättra vården för de invånare som bor kvar hemma och har hemsjukvård samt på korttidsboenden. Målet är att patienter på kommunernas korttidsboenden samt de med hemsjukvård i ordinärt boende, och deras närstående, ska uppleva ökad trygghet, hög vårdkvalitet och god tillgänglighet. Vården sker nära patienten på rätt vårdnivå för varje enskild individ.

Vi söker dig som är specialistläkare med ett intresse för våra äldre invånare med behov av sjukvård nära sig. Du möter en spännande variation av arbetsuppgifter med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Arbetet består av telefonkonsultationer, hembesök i ordinärt boende samt rondarbete och läkarbesök på korttidsboenden. I arbetet ingår handledning av ST läkare som randar sig hos oss. En god samverkan med Hallands sjukhus, kommunerna och de distriktssjuksköterskor som arbetar nära patienten är en stor del i uppdraget.

Arbetsplatsbeskrivning

Som specialistläkare i Läkarmedverkan i hemsjukvård utgår du från en av Region Hallands vårdcentraler i Varberg. Vi är ett positivt gäng som trivs tillsammans och är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin eller har en specialistutbildning inom något annat område som är relevant för vår verksamhet, exempelvis internmedicin, geriatrik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som person är flexibel, arbetar strukturerat och skapar förutsättningar för ett bra flöde. Du är drivande och vill bidra till verksamhetens utveckling. Vi värdesätter teamarbete där samarbetet mellan olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Språkkrav: C1
Körkortskrav: B-körkort

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning i Närsjukvården Halland Läkarmedverkan.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/958
Kontakt Anette Karlsson, Verksamhetschef, 073-202 39 22
Facklig företrädare Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 0346-56 000 (vxl)
Publicerat 2021-09-29
Sista ansökningsdag 2021-11-28

Sök tjänsten