Direkt till innehållet

Tandhygienist sökes till Folktandvården Veddige

Ort: Veddige

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-10-15

Sista ansökningsdag: 2021-11-07

Sök tjänsten

Söker du ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du bli en viktig teamkollega i vårt glada gäng?

Välkommen med din ansökan till oss på Folktandvården Veddige!

Om arbetet

Vi söker nu en ny tandhygienistkollega som vill arbeta hos oss med både barn- och vuxenpatienter. Du utför undersökningar och diagnostik inom tandhygienistens ansvarsområde, arbetar hälsofrämjande och motiverar till egenvård och ett gott munhälsobeteende. Du är också en i teamet runt patientens vårdbehov och har ett nära samarbete med övriga kollegor.

Vi arbetar med ständigt förbättringsarbete och erbjuder ett intressant och utvecklande arbete som bidrar till klinikens målarbetsgemenskap.

Om arbetsplatsen

Folktandvården Veddige ligger centralt i samhället med närhet till vårdcentral och skolor i Varbergs kommun. Kliniken har ett nära samarbete med Folktandvården Bua och har gemensam verksamhetschef. Personalen består tre tandläkare, en tandhygienist och fem tandsköterskor. Kliniken nås med bil på under en timme från Göteborg och Halmstad. Finns även pendlingsmöjligheter från Varberg.

Om dig

Du som söker tjänsten är legitimerad tandhygienist. Vi välkomnar både nyexaminerade och tandhygienister med erfarenhet att söka tjänsten. Handledning och internutbildning sker inom Region Halland.

Vi har datoriserat journalsystem (Vas-Carita) och digital röntgen varför goda datorkunskaper är ett krav. Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet ser vi att du är engagerad, mångsidig samt har god kommunikationsförmåga. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Du förväntas trivas i en liten personalgrupp samt ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap. Slutligen har du goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde December eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Veddige
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/965
Kontakt Gunilla Nyström, Verksamhetschef, 0340-48 23 80
Facklig företrädare Birgitta Kollar, SRAT, 0729-85 03 24, 035-13 40 57
Publicerat 2021-10-15
Sista ansökningsdag 2021-11-07

Sök tjänsten