Direkt till innehållet

Kurator till Vårdcentralen Andersberg

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Publicerad: 2021-10-01

Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Arbetsuppgifter

Som kurator hos oss på Andersbergs vårdcentral ingår du i team för psykisk ohälsa tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut, KBT-terapeut, psykolog, läkare och rehab koordinator.

Arbetet riktar sig främst till vuxna patienter med psykisk ohälsa såsom ångest, depression, krisreaktion och stressrelaterade sjukdomar.
Arbetet består till stor del av samtalsbehandling men även samordnade insatser med externa aktörer samt anhörigstöd. Behandlingen kan bedrivas både individuellt och i grupp. Gruppverksamheten utformas utifrån behov och efterfrågan. I dagsläget erbjuder vi bland annat Mindfulnessgrupp, avspänningsgrupp, smärtskola med mera.

Vid intresse för rehab koordinering finns möjlighet till del av tjänst som reko.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Andersberg har drygt 4800 listade patienter. Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, KBT-terapeut, psykolog och rehabkoordinator. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen.
Vårdcentralen är också en nod för Asylhälsovården i Halland.

Vi är ett positivt gäng som trivs tillsammans och är stolta över vårt fina samarbete. Vår ambition och vilja är att skapa en så god och personcentrerad vård som möjligt.
Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och värnar om patientens trygghet och delaktighet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten, som trivs i ett kreativt klimat och vill bidra i teamarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen, alternativt är legitimerad kurator. Har du utbildning i KBT, minst steg 1 samt tidigare arbetslivserfarenhet från vårdcentral är detta meriterande.

Du har god initiativförmåga, är flexibel i ditt arbetssätt och har god samarbetsförmåga. Vi ser också att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då resor förekommer i tjänsten erfordras körkort B.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Sysselsättningsgrad kan diskuteras.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/977
Kontakt Anette Karlsson, Verksamhetschef , 073-202 39 22
Facklig företrädare Kristian Vikström, Saco, 035-13 10 00 (vxl)
Publicerat 2021-10-01
Sista ansökningsdag 2021-10-24




Senast ändrad: