Direkt till innehållet

Operationskoordinator/Barnmorska till Gynekologimottagning 1B Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-10-06

Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Sök tjänsten

 

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjligheten att arbeta i team/processer med områden som abort, inkontinens, dysplasi, cancer, fertilitet, vulva och operationer. Vi tar emot akuta patienter dagtid, gör midre operationer under lokalbedövning samt utför amniocenteser. Våra patienter bokas via telefonrådgivning, som bedrivs av barnmorskor, samt via remisser från andra vårdgivare.

Vi som deltar i arbetet tillsammans med dig är läkare, barnmorskor, uroterapeut och undersköterskor samt medicinska sekreterare. Vi har även en kurator knuten till oss. Vi arbetar i tvärprofessionella team vad det gäller administration, abort, fertilitet, inkontinens, onkologi, vulva, akuta patienter och operationsflöde.

 

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus Varberg ligger i norra Halland och har cirka 1 400 medarbetare. I verksamheten ingår även specialistsjukvården i Falkenberg. De flesta av våra patienter kommer från Region Halland, men en betydande grupp kommer även från andra landsting som en följd av valfriheten inom vården.

På mottagningen bedrivs specialistvård inom gynekologi och viss obstetrik, med läkare-och barnmorskemottagningar. Vi har ett nära samarbete med vårdavdelning 1A som är en gynekologisk slutenvårdsavdelning med 8 vårdplatser. På avdelningen bedrivs pre- och postoperativt, onkologisk samt palliativ vård både som slutenvård och dagvård. På jourtid bedrivs även telefonrådgivning samt akutmottagning inom gynekologi. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och som har några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av operation och operationsplanering är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på mottagning, triage eller akutmottagning och har vana av abortrådgivning samt telefonrådgivning inom gynekologi.

Tjänsten kräver förmåga att arbeta självständigt och för att kunna driva såväl det dagliga arbetet som utvecklingsarbete ser vi att du har god initiativförmåga. Då stor del av arbetet genomförs i team är det också viktigt med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Förmåga att prioritera och att vara flexibel är viktiga egenskaper, då arbetstempot varierar. Du har god förmåga att hantera det svenska språket i både tal och skrift. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt varav vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/995
Kontakt Avdelningschef Lena Winblad, 0340-48 17 16
Facklig företrädare Vårdförbundet: Monika Karlsson , 0340-481281
Publicerat 2021-10-06
Sista ansökningsdag 2021-10-24

Sök tjänsten