Direkt till innehållet

Sjuksköterska till LARO-mottagningen i Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%, 2022-02-01 t.o.m. 2023-03-01

Publicerad: 2021-12-15

Sista ansökningsdag: 2022-01-03

Sök tjänsten

Vill du arbeta i en verksamhet där vi tillsammans ständigt förbättrar och utvecklar den psykiatriska omvårdnaden? Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Välkommen!

Mottagningen för Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende (LARO), söker nu en vikarierande sjuksköterska till sitt team!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på LARO-mottagningen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utreda, assistera och följa upp underhållsbehandling av läkemedel dispenserade till personer med opioid/ opiatberoende. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk mottagningsarbete; psykiatrisk omvårdnad, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc. Hos oss deltar du i ett väl genomarbetat introduktionsprogram där en del är en verksamhetsnära introduktion på den mottagning du kommer att arbeta. Våra medarbetare erbjuds friskvårdbidrag och som anställd inom regionen har du fri sjukvård under din anställningstid.

Du anställs i ett vikariat med start 2022-02-01 t.o.m. 2023-03-01.

Om arbetsplatsen

Heldygnsvården i Halmstad består av fem enheter: PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning, LARO-mottagningen, ECT-mottagningen, avdelning 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt psykosvård. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är önskvärt, men inget krav. Tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk heldygnsvård är meriterande.

Du som person är strukturerad i ditt arbetssätt och har en utvecklad organisations- och samarbetsförmåga. Du är engagerad och har ett genuint intresse för människor med patienten i fokus. Du arbetar flexibelt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, 2022-02-01 t.o.m. 2023-03-01
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/999
Kontakt Marcus Grimmefors Blomdahl, Avdelningschef PIVA, 035-13 10 26
Facklig företrädare Martin Malmstedt, Vårdförbundet , 035-13 17 24
Publicerat 2021-12-15
Sista ansökningsdag 2022-01-03

Sök tjänsten