Direkt till innehållet

Idrottslärare, ev. i kombination med annat ämne, till Munkagårdsgymnasiet

Ort: Tvååker

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-10-08

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i idrott för Munkagårdsgymnasiets elever. Det innebär att du tillsammans med kollegor, samordnare och skolledning leder och utvecklar skolans vardag för ökad måluppfyllelse. I ditt uppdrag som idrottslärare förväntar vi oss att du tar fullt ansvar över undervisningen så att elevernas kunskapsutveckling gör att de når sina mål.

Är du utbildad i annat ämne ser vi detta som en fördel och du kommer ges möjlighet att undervisa i detta.

Att vara mentor och klasslärare ingår i tjänsten.

Om arbetsplatsen

Munkagårdsgymnasiet är en mindre gymnasieskola med cirka 300 elever, vilket skapar en familjär och trivsam stämning. Här läser våra elever läser naturbruksprogrammet med inriktningar djur, naturbruk, skog och trädgård. Från höstterminen startar vi även upp inriktningen Naturturism.

Vi har även ett internat kopplat till skolan och vi erbjuder också delar av Introduktionsprogrammet, utbildningar anpassade för elever med NPF-diagnoser och vuxenutbildning.

Vi är cirka 110 medarbetare totalt på hela skolan. Genom att vi är en mindre gymnasieskola finns det goda möjligheter till att se individen och lära känna varje elev.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i idrott på gymnasienivå. Vi ser gärna att du har behörighet i ytterligare något/några ämnen och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare.

Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga, är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta styrdokumenten i praktiken samt har ett undersökande förhållningssätt till din praktik. Du har förmåga att utveckla din undervisning utifrån evidensbaserad forskning samt god vana av och kännedom om digitala verktyg och tillämpar dessa i din undervisning. Vidare har du lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas. Du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-01-11
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1005
Kontakt Maria Johnsson Thorén, rektor, 070-548 09 65
Facklig företrädare Kristoffer Petersson Karlberg, Lärarnas riksförbun, 0340-48 09 61
Jonas Andersson, Lärarförbundet , 0340-48 09 35
Publicerat 2021-10-08
Sista ansökningsdag 2021-10-31
Senast ändrad: