Direkt till innehållet

Avdelningschef till vuxenpsykiatrimottagningen Laholm

Ort: Laholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-10-11

Sista ansökningsdag: 2021-11-07

Sök tjänsten

Om din roll

Vi söker nu en avdelningschef som kan ta ansvar för vår mottagning i Laholm med personalansvar för ca. 12 medarbetare. Du kommer att leda och engagera mottagningens medarbetare i arbetet med att uppnå verksamhetens mål. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Du kommer att stödja och tillsammans med övriga chefer driva utvecklingen av den vuxenpsykiatriska vården.

Du anställs tillsvidare i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år. Chefskapet är dimensionerat till 50%, men du har möjlighet att fylla ut upp till heltid med arbete inom din grundprofession.

Om arbetsplatsen

Öppenvården erbjuder teampsykiatrisk och nära vård med mottagningar i varje halländsk kommun. Vid de större mottagningarna finns en subspecialisering i Allmänteam, Beroendeteam och Psykosteam. Invånarnas tillgång till DBT-team säkerställs genom länsteam i Varberg och Halmstad.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en innovativ verksamhet. Vår strategiskt operativa agenda, "Rätt vård i rätt tid", innebär ett fokuserat och långsiktigt arbete mot ökad kvalitet och effektiva flöden - utan onödig väntetid. Sedan april i år har vi kunnat lösa situationen med köer till psykologutredning – så att patienter inte behöver vänta mer än 90 dagar. Vi är mitt i ett arbete för att säkerställa tillgång till psykoterapi utan väntetid. Förbättringsarbete sker löpande och involverar alla medarbetare. Vi har moderna strukturer för daglig ledning, vilket innebär korta beslutsvägar och en snabb problemlösningsförmåga. 

Om dig

Vi söker dig som har en av grundprofession som förekommer inom den psykiatriska vården. Du ska ha ett tydligt engagemang i ledarskapsfrågor. Ett krav är att du har intresse för förbättringsmetodik och erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt. Du ska även ha vana av att arbeta med uppföljning och analys av verksamhetens resultat och kvalitet. Erfarenhet av att ha arbetat som chef med personalansvar är meriterande. Då det förekommer resor i arbetet är det ett krav med körkort B.

Som chef präglar din personlighet verksamheten. Därför är det viktigt att du har du en god självinsikt och förståelse för hur det egna beteendet påverkar andra. Du framstår som en förebild och normskapare, där värderingar som stämmer överens med Region Hallands värdegrund genomsyrar arbetet.

Du kommunikativ och tydlig och du förmår involvera, skapa delaktighet och engagemang hos våra medarbetare. Din strukturerade kompetens tillåter dig att leda både dig själv och medarbetarna långsiktigt och på ett hållbart sätt för att utveckla verksamheten. Du är prestigelös i ditt sätt och har förmågan att samarbeta och kan skapa goda, förtroendefulla relationer. Du ser till varje medarbetare och är involverad i deras kompetensutveckling. På så sätt bidrar du till att stärka arbetsgemenskapen och utvecklingsarbetet mot att bli Sveriges bästa psykiatri. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1007
Kontakt Aslak Iversen, Verksamhetschef Öppenvården, 073-057 24 45
Facklig företrädare För info om facklig, kontakta HR-partner, Hilda Hansson, 076-721 89 18
Publicerat 2021-10-11
Sista ansökningsdag 2021-11-07

Sök tjänsten