Direkt till innehållet

Sjuksköterska sökes till Barnkliniken

Ort: Halmstad

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Publicerad: 2021-10-11

Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Sök tjänsten

 

Välkommen till ett trevligt team där barn- och ungdom står i främsta fokus! Vi erbjuder en varierad tjänst där din roll utvecklas genom kompetenta kollegor och kontinuerlig kompetensutveckling. 

 

Arbetsuppgifter

Då en av våra sjuksköterskor ska gå på föräldraledighet söker vi nu en vikarie som neurosjuksköterska på Barnmottagningen. På mottagningen finns två neurosjuksköterskor som delar på en heltidstjänst och som ingår i vårt neuroteam. 

Läkare och sjuksköterskor jobbar tätt ihop kring våra patienter med regelbundna teammöten. Dina uppgifter kommer att bestå av telefonrådgivning och uppföljning av medicinjusteringar, sammottagningar med läkare men även egna mottagningsbesök. Vi jobbar med många olika neurologiska sjukdomar och tillstånd där de vanligaste diagnoserna är epilepsi, narkolepsi, huvudvärk, migrän.

Förutom det direkta arbetet med patienten kommer du liksom alla medarbetare vara delaktig i utvecklings- och förändringsarbetet med målet att förbättra vården inom våra enheter och framför allt inom barn- och ungdomsmottagningen. Vi erbjuder regelbunden kompetensutveckling med ett varierande innehåll. Introduktionen samordnas och anpassas efter behov och tidigare erfarenhet. 

 

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomskliniken har specialistmottagningar i Halmstad, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka där vi utreder och följer barn och ungdomar med exempelvis allergier, astma, hjärtsjukdomar, mag- och tarmsjukdomar, obesitas, neurologiska sjukdomar, diabetes och andra endokrinologiska sjukdomar. Totalt är vi cirka 300 medarbetare på barnkliniken varav cirka 17 på Barnmottagningen i Halmstad.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, är du vidareutbildad barnsjuksköterska är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barnsjukvård. Erfarenhet från mottagningsverksamhet är meriterande, likaså erfarenhet av arbete med neurologiska sjukdomar.

Du är en lugn och stabil person som har lätt för att samarbeta och har en god struktur i ditt sätt att arbeta. Du har förmåga att arbeta självständigt och vågar ta egna initiativ samtidigt som du gillar att jobba i ett team. Du är engagerad, kommunikativ och har förmåga att vara flexibel i ditt arbete samt bidrar till ett gott medarbetarskap.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tidsbegränsad anställning 21-12-01 - 22-12-31.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1010
Kontakt Agneta Nordström, Avdelningschef, 035-13 41 31
Facklig företrädare Britt-Marie Wallström, Vårdförbundet, 035-24 16 138
Publicerat 2021-10-11
Sista ansökningsdag 2021-10-24

Sök tjänsten