Direkt till innehållet

Underläkare/ST-läkare sökes till Operations- och intensivvårdskliniken

Ort: Halmstad

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100% (6 månaders visstid med möjlighet till konvertering till ST)

Publicerad: 2021-10-13

Sista ansökningsdag: 2021-11-03

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Du kommer att få en gedigen introduktion och en utsedd handledare. Under ett par månaders introduktion lär du dig att söva på sal under handledning av narkossjuksköterska och därefter kommer dina läkarkollegor att skola in dig i andra delar av anestesiverksamheten och i intensivvården. Du får volym och vana i de moment som bygger din jourkompetens varefter jourtjänstgöring ligger inom ramen för din visstidsanställning. Du kommer att erbjudas erforderliga kurser.

Vår förhoppning är att du ska trivas och att bägge parter, vid slutet av din visstidsanställning, ser det som en naturlig förlängning att konvertera din anställning till en ST-tjänst där samtlig tid får tillgodoräknas.

Om arbetsplatsen

Till verksamheten hör operationsavdelningen, uppvakningsenheten och intensivvårdsavdelningen. På operation finns 13 operationssalar där man utför de flesta typer av kirurgi med bland annat kärlkirurgi, urologi, gynekologi och ÖNH-ingrepp. Totalt utförs cirka 9 000 operationer/år varav 30 procent är akuta. På intensivvårdsavdelningen finns sju platser där cirka 500 patienter vårdas årligen. Vår personal hjälper även till med verksamheter utanför våra egna lokaler, till exempel för sövning inför röntgenundersökning, epiduralbedövning vid förlossning, vid psykiatriska klinikens ECT-verksamhet, elkonvertering på hjärtintensiven och bedömning av akut sjuka inneliggande patienter på vårdavdelning (mobil intensivvårdsgrupp) och på akutmottagningen. Som läkare inom anestesi och intensivvård blir man, bland annat, expert på att hantera livshotande tillstånd och svårt sjuka patienter.

Läkargruppen består av drygt 25 medarbetare bestående av specialister, överläkare och ST-läkare. Inom verksamheten pågår ett aktivt utvecklings- och forskningssamarbete, nationellt och internationellt, i dialog med andra kliniker och universitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med ett genuint intresse för anestesi- och intensivvård. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är flexibel, har lätt för att samarbeta och har god kommunikativ förmåga. Vi tror på det goda samarbetet mellan olika professioner som bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen och ett professionellt bemötande av våra invånare. Forskning och tidigare klinisk relevant erfarenhet är meriterande.

Du har goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift (språkkrav C1).

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022, med fördel under första halvåret eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% (6 månaders visstid med möjlighet till konvertering till ST)
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1021
Kontakt Peter Asplund, verksamhetschef, peter.asplund@regionhalland.se Petter Wilander, studierektor, petter.wilander@regionhalland.se
Publicerat 2021-10-13
Sista ansökningsdag 2021-11-03

Sök tjänsten