Direkt till innehållet

Vi söker en BHV-psykolog till Närsjukvården Halland

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% eller enligt överenskommelse

Publicerad: 2021-10-14

Sista ansökningsdag: 2021-11-03

Sök tjänsten

Är du psykolog och vill arbeta inom barnhälsovård i en roll där du har stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation? Gillar du att arbeta både självständigt och i team med andra professioner? Då är denna tjänst något för dig!  

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår konsultation till personal och föräldrar, psykologisk behandling av korttidskaraktär samt visst bedömnings- och utredningsarbete. Samarbete med vårdgrannar, socialtjänst och förskola liksom deltagande i metodik och kvalitetsutvecklingsarbete inom psykologenheten ingår i arbetet. Du kommer att ges stor möjlighet att påverka ditt eget schema och alternera mellan digitala- och fysiska besök.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralerna erbjuder en trivsam och familjär stämning där alla i teamet hjälps åt. Du har närhet till andra yrkeskategorier och kan inreda ditt rum själv.

Vårdcentralerna består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning.

I ditt uppdrag träffar du barn och föräldrar från tre vårdcentraler, du har en placeringsort på Vårdcentralen Bäckagård, Vallås eller Oskarström efter överenskommelse.

Om dig

Du är legitimerad psykolog, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom barnhälsovård. Det är meriterande om du har fördjupad kunskap i föräldrastöd, konsultationsmetodik, psykologisk behandling tillämplig för uppdraget samt metodik för utvecklingsbedömning.

Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.

Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid samarbete, samverkan och god teamanda. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du erbjuds möjlighet till handledning och kunskapsutbyte via kollegialt samarbete

Vi ser också att du aktivt bidrar i utvecklingen av vår verksamhet. Du har ett stort intresse för människor och ser ett gott bemötande gentemot patienter och medarbetare som en självklarhet

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Inför eventuell anställning görs kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1022
Kontakt Kiki Broholm, verksamhetschef, 073-573 72 81 Regina Laumann, verksamhetschef, 0720-85 85 36 Theresa Holmgren, verksamhetschef , 0766-98 63 87
Facklig företrädare Angelica Spaak, Sveriges Psykologförbund, 0340-48 21 97
Publicerat 2021-10-14
Sista ansökningsdag 2021-11-03

Sök tjänsten