Direkt till innehållet

Sjuksköterska, timvikarie, till Vårdcentralen Kungsbacka

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, Varierande/Timvikarie vid behov

Publicerad: 2021-10-13

Sista ansökningsdag: 2021-11-03

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut till vårdcentralens Sjuksköterskemottagning.

Låter det som något för dig? Då kanske just du är vår nya kollega!


Om arbetsplatsen

Vi har nyligen startat upp en direktmottagning där vi arbetar på ett teambaserat arbetssätt med läkare, fysioterapeut och undersköterska, där vi möter patienter med alla olika typer av besvär för bedömning. Om du har erfarenhet av mottagningsarbete på vårdcentral är det som sagt en stor fördel, men det är framförallt din personlighet och driv som kan bli avgörande i rekryteringen. Vi behöver någon som tycker det är roligt med att ha många olika arbetsuppgifter, som känner sig bekväm med distansbesök via telefon och video och som upplever det stimulerande med en mottagning med korta besök.

Vilka är vi? Jo vi har cirka 13 500 listade patienter och ett arbetslag som många trivs i. Det är en god laganda och sällan långt till skratt.

I vår verksamhet ska patienten få erfara våra mål:

  • Hos oss är du alltid välkommen.
  • Tillsammans hjälper vi dig till ett friskare liv.
  • Att välja oss ska vara enkelt.

Med dessa mål för ögonen formar vi framtidens vård tillsammans för våra listade patienter. Om du tycker detta låter spännande och har en passande erfarenhet så är du välkommen att söka tjänsten! 

Vi söker dig som önskar jobba på timmar, extra vid behov och under sommaren.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på vårdcentral och vana av telefonrådgivning. Om du kan journalsystemet VAS och har tidigare erfarenhet av att jobba i 1177.se ärendehantering så är det meriterande. Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott professionellt bemötande gentemot dina kollegor och de som besöker vårdcentralen. Vi ser även att du har en positiv inställning till utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast möjligt
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Varierande/Timvikarie vid behov
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1023
Kontakt Emma Krantz, Verksamhetschef, 072-853 92 69
Facklig företrädare Ann-Charlotte Berntsson, Vårdförbundet, 0300-56 52 40
Publicerat 2021-10-13
Sista ansökningsdag 2021-11-03

Sök tjänsten