Direkt till innehållet

Controller till Närsjukvården Halland

Ort: Halmstad eller Varberg enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-11-11

Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Sök tjänsten

Nu har du möjligheten att söka ett spännande jobb inom offentlig sektor där du får arbeta med konkurrensutsatta och intäktsfinansierade verksamheter. Vårt arbete bidrar till att göra Halland till den bästa livsplatsen. 

Dina arbetsuppgifter

Vår kollega ska kliva på en annan tjänst inom förvaltningen och vi har nu möjligheten att välkomna dig till vårt team! Som controller inom Närsjukvården arbetar du med att erbjuda operativt och strategiskt ekonomistöd till förvaltningens chefer och verksamheter. Du kommer att vara ett aktivt stöd och bollplank till chefer inom förvaltningen och kontaktytorna med verksamheterna kommer att vara många. Du ingår i ett team med ytterligare fyra kvalificerade ekonomer. Arbetet består till största delen av analys och uppföljning och till mindre del av redovisning.

Att utnyttja möjligheter och potential i våra IT-system kommer att vara en naturlig del i arbetet.

Om oss

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ
vårdavdelning och särskilda uppdrag. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. Gott bemötande och hög
tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning och bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Ekonomiavdelningens uppdrag är att ge Närsjukvårdens chefer och verksamheter ett kvalificerat ekonomistöd.

Dina kvalifikationer

Du som söker har högskoleutbildning i ekonomi eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från roller där du också agerat stöd för chefer och verksamheter. Har du arbetat med beslutsstödsystem tidigare är detta meriterande.

Du ska kunna arbeta självständigt, proaktivt och under eget ansvar göra bedömningar. Du är  analytisk och affärsinriktad med en helhetssyn som präglar ditt arbete. Då du kommer att arbeta konsultativt med ekonomifrågor i förvaltningen är det viktigt att du som person är lyhörd med god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du bygger och förvaltar relationer till chefer och övriga samarbetspartners i din tjänst. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad eller Varberg enligt överenskommelse
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1098
Kontakt Rickard Nilsson, ekonomichef, 0703-47 52 66
Facklig företrädare För info om facklig kontakta HR-partner, Sara Enocson 070-871 33 57
Publicerat 2021-11-11
Sista ansökningsdag 2021-12-05

Sök tjänsten