Direkt till innehållet

Vårdcentralen Kungsbacka söker Specialistläkare i allmänmedicin

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 50%

Publicerad: 2021-11-15

Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Sök tjänsten

En av våra läkarkollegor går i pension och vi söker därför nu en specialistläkare i allmänmedicin till oss! Vårdcentralen Kungsbacka är en vårdcentral i tiden, med många allmänspecialistläkare, bra lokaler och en positiv välkomnande atmosfär.

Arbetsuppgifter

I din roll som allmänspecialist hos oss ingår att ha ansvar för patienter med kronisk sjukdom, göra snabba bedömningar via vår direktmottagning samt vara frågeläkare för jourfall/ handledning/ akuta frågor från sjuksköterskor på mottagningen och i kommunen. Förutom patientbesök så innebär arbetet tillhörande administration med medicinska bedömningar, prioriteringar och hantering av remisser och svar på undersökningar. Vi ser också som självklart att du vill vara med och handleda nya kollegor, vara med i förbättringsarbeten och bidra med din erfarenhet till gruppen.

Om arbetet

Hos oss är du alltid välkommen - Vårdcentralen Kungsbacka genomgår en förändringsresa där vi under det senaste året öppnat en ny mottagningsstruktur, direktmottagning, som bemannas av läkare, sjuksköterska, sjukgymnast, psykolog och undersköterska tillsammans. Vi har under pandemin gått över till mer digital vård och under 2022 så kommer vi gå in i en ny digital plattform och avsevärt kunna förbättra våra digitala vårdkontakter och bli en digifysisk vårdcentral.
Vi har även infört integrerad beteendehälsa IBH – som ett arbetssätt och organisationsstruktur för
omhändertagande av psykisk ohälsa, detta i kombination med internetbaserad KBT gör att vi vår
psykosociala mottagning har kort väntetid för första besök och många patienter kan erbjudas hjälp
omgående.

Vårdcentralen ligger på Kungsbacka Närsjukhus. Det gör att vi har närhet till specialistmottagningar, röntgen, dietist, laboratoriemedicin och apotek som finns i huset. Vårdcentralen har cirka 13 700 listade patienter vilket gör oss till den näst största vårdcentralen i Region Halland.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Vi önskar att du vill vara med och bygga framtiden med oss och ser dina idéer och förslag är värdefulla för verksamheten.

Vi ser att du är lugn och trygg i din yrkesroll. Du är noggrann, gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och anpassar dig till nya omständigheter.

Om du tycker detta låter spännande så är du varmt välkommen med din ansökan. Om du har några frågor eller vill ha ett inledande samtal, välkommen att ringa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1160
Kontakt Emma Krantz, verksamhetschef, 072-853 92 69
Facklig företrädare Hampus Lind, Hallands läkarförening, 0300-56 52 45
Publicerat 2021-11-15
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Sök tjänsten