Direkt till innehållet

Medicinsk sekreterare sökes till BUP-mottagningen Kungsbacka

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-11-15

Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Sök tjänsten

Om arbetsplatsen

Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen i Kungsbacka har ca 40 anställda i dagsläget. Inom Barn- och ungdomspsykiatrins öppenvård arbetar psykologer, socionomer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter, specialpedagoger, medicinska sekreterare samt avdelningschef. Vi är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp som består av barn och ungdomar upp till 18 år med medelsvår till svår psykiatrisk problematik. Vi har mycket kontakt med familj, skola, socialtjänst och andra vårdgivare. Arbetet är omväxlande och stimulerande, ofta med högt tempo.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare som skall bli del av vårt team på en utvecklande mottagning. Vårt team drivs av ett gott kamratskap, professionalitet och serviceanda. 

Om arbetet

Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som medicinsk sekreterare där du ges möjlighet att arbeta tillsammans med många olika personalkategorier. Din tjänst kommer att bestå av sedvanliga sekreteraruppgifter så som vårddokumentation, bokningar, Tele-Q, receptionsarbete, schemaläggning och visst IT-arbete.

Du kommer att ingå i en grupp av medicinska sekreterare och stödja arbetet i de tvärprofessionella teamen. Utöver det representeras våra grupper gällande förbättringsarbete i verksamheten ofta av personer ur respektive personalkategori.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och van datoranvändare med goda IT-kunskaper. Erfarenhet av journalsystemet VAS är meriterande. Du som söker ska ha lätt att uttrycka dig skriftligt såväl som muntligt, samt kunna arbeta både självständigt och i team.

Vidare är du en person som tycker om att ge god service och har ett gott bemötande både gentemot patienter och medarbetare. Som medicinsk sekreterare behöver du vara flexibel och ha en god förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du behöver även kunna hantera att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1163
Kontakt Mariette Grattbeck, avdelningschef, 070-871 33 85
Facklig företrädare Ann-Catrine Bengtsson, Vision, 0705-15 47 51
Publicerat 2021-11-15
Sista ansökningsdag 2021-12-05

Sök tjänsten