Direkt till innehållet

Barnmorskor

Ort: Halmstad eller Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, Heltid/deltid enligt överenskommelse

Publicerad: 2021-11-12

Sista ansökningsdag: 2021-12-31

Sök tjänsten

Är du barnmorska och vill bli en del av vårt team? På Förlossningsvården Halland värderar vi barnmorskeyrket högt och arbetar för att kompetens och erfarenhet ska värdesättas. Vi vill främja arbetsglädjen och tror att såväl möjligheten att utvecklas som möjligheten till återhämtning bidrar till ökad trivsel och bättre arbetsmiljö.

 

Varför välja oss?

Vi tror på vikten av kollegialt stöd och att jobba tillsammans och prioriterar därför att vara två barnmorskor vid förlossning och suturering. Vi arbetar i team tillsammans med undersköterskor och har täta dialoger med våra läkare.

Hos oss arbetar vi utifrån processen ”Normal förlossning”. Det innebär att vi eftersträvar det normala förlossningsförloppet i den mån det är möjligt, utifrån rådande riktlinjer och vetenskap. Här har barnmorskans erfarenheter och kunskap en central roll.

Våra barnmorskor erbjuds en förmånlig arbetstidsmodell med 34 h arbetsvecka under perioden september till maj, och 38,25 h/vecka juni till augusti, vid heltidsarbete. Vid rotation dag/natt är veckoarbetstiden 34 h/vecka året om och vid enbart nattarbete arbetar man 32 h/vecka året om.

Vi har ett arbetsklimat där vi värdesätter olika typer av kompetenser och ser en styrka i våra olikheter. Vi är ett härligt gäng med barnmorskor med bred kompetens. Vi arbetar löpande med att skapa förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö.

Ny i rollen som barnmorska?
För dig som är nyutexaminerad barnmorska, eller för dig som varit ifrån förlossningsvården en tid, har vi introduktionsprogrammet Trygg start. Det innebär att du tilldelas en mentor och går utöver grundbemanningen under cirka 10 veckor, beroende på tidigare erfarenhet. Under den här perioden läggs 20% av arbetstiden på inläsning av vårdriktlinjer, teamträning, handledning och reflektion.

Visst låter det spännande?

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Som person är du flexibel och nytänkande, du har god samarbetsförmåga, är intresserad av kvalitets- och utvecklingsarbete och vill vara med och utveckla framtidens förlossningsvård. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

 

Om Region Halland

Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse med hänsyn till personliga önskemål
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Heltid/deltid enligt överenskommelse
Ort Halmstad eller Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1164
Kontakt Jennie Ohlin, avdelningschef, 035-13 66 69 Ella Loh, avdelningschef, 035-13 66 63 Anneli Pettersson-Noréus, avdelningschef, 035-13 66 59
Facklig företrädare Birgitta Kollar, SRAT, 0729-85 03 24
Maria Löfgren, Vårdförbundet, 035-13 66 76
Publicerat 2021-11-12
Sista ansökningsdag 2021-12-31

Sök tjänsten