Direkt till innehållet

Vi söker en upphandlare till Upphandlingsavdelningen

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-11-26

Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Sök tjänsten

Upphandlingsavdelningen

Ekonomifunktionen på Regionkontoret ansvarar för att leda, samordna och utveckla de regionala processerna för planering och uppföljning, redovisning och finans, upphandling och inköp samt fastighet. I vårt uppdrag ingår att både leda och stödja regionens förvaltningar och bolag utifrån våra ansvarsområden samt att stödja politiken i deras uppdrag. Genom ett processbaserat arbetssätt finns ett nära samarbete med regionens förvaltningar och bolag i Region Halland.

Din roll hos oss

Vi söker förstärkning inom framför allt patientnära produkter, utrustning och tjänster. Även andra upphandlingsområden kan förekomma. Arbetet innebär att du som upphandlare driver flera olika upphandlingar parallellt. Du ansvarar för alla steg i upphandlingsprocessen såsom behovsanalys, marknadsanalys, utvärdering, att upprätta beslut och avtal, samt uppföljning av befintliga avtal. Vidare finns du tillgänglig och ger stöd och råd inom vårt arbetsområde. I tjänsten ingår att tillsammans med övriga medarbetare på upphandlingsavdelningen utveckla och ständigt förbättra inköps- och upphandlingsprocessen.

Din profil

Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi/juridik/vårdrelaterad utbildning eller annat område som arbetsgivaren finner relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av strategiskt inköp och/eller offentlig upphandling. Arbetsuppgifterna förutsätter en förmåga att leda sig själv och andra i de projekt man driver och ansvarar för. Du bör vara noggrann, strukturerad och analytisk med förmåga att omsätta analyser och mål i strategiska affärsupplägg vilket möjliggör utveckling, effektivisering och besparingsmöjligheter i regionens upphandlingar och avtal.

För att nå framgång i rollen bör du vara lösningsfokuserad. Du är intresserad av din omvärld och föreslår ständiga förbättringar inom ditt upphandlings-och ansvarsområde. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga. Arbetsuppgifterna förutsätter att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt samt hålla i möten.

Upphandlingsarbetet kräver samarbete med olika funktioner och du ska ha både vilja och god förmåga att underhålla och utveckla relationer med kollegor, beställare, leverantörer och andra intressenter.

Upphandlingsavdelningen består av personer med olika erfarenheter och kompetensprofiler. Vi eftersträvar prestigelöshet och arbetar teambaserat där vi delar med oss av erfarenheter och utvecklas tillsammans.

Du är van vid att arbeta med kvalificerat datorstöd och du har kunskap och erfarenhet med att arbeta utifrån digitala verktyg för att analysera och planera Du har goda kunskaper i excel, excelkunskaper på avancerad nivå bedöms meriterande. Goda kunskaper i det svenska skriftspråket är ett krav då dokument som tas fram kan bli föremål för juridisk granskning.

Du har B-körkort.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1217
Kontakt Ola Sörensson, Upphandlingschef, 0702-19 93 71
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via växeln, 035-13 10 00 (vxl)
Publicerat 2021-11-26
Sista ansökningsdag 2021-12-19

Sök tjänsten