Direkt till innehållet

Sjuksköterska till Kirurgimottagningen Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-11-29

Sista ansökningsdag: 2021-12-21

Sök tjänsten

Om arbetet

Vi söker nu en sjuksköterska med placering på Endoskopienheten där vi utför både koloskopier, gastroskopier samt ERCP. Du förbereder och informerar patienter inför undersökning samt assisterar läkare eller skopist vid undersökning. Du har även ansvar för att ge medicin efter ordination av läkare och ansvara för eventuell provtagning. Du har även ansvar för att rengöra endoskopirummet och den endoskopiska utrustningen enligt gällande hygienföreskrift.

Du kommer att arbeta i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och koordinator med fokus på patientens perspektiv och säkerhet. Vi som jobbar alternerar mellan att assistera och omvårdnad av patienten för att säkerställa bra arbetsmiljö.

Om arbetsplatsen

Kirurgikliniken på Hallands sjukhus innefattas av specialiteter som bröstkirurgi, mag-tarmkirurgi, kärlkirurgi och endokrin kirurgi. Kirurgimottagningen på Hallands sjukhus Varberg representeras av alla specialiteterna samt endoskopimottagning och kirurgisk behandling. I Varberg finns Kirurgiska vårdavdelningar inriktade på elektiv kirurgi, palliation samt akut kirurgi, en kirurgisk behandlingsavdelning samt ett palliativt konsultteam.

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med ett par års erfarenhet av sjuksköterskeyrket. Erfarenhet av arbete på endoskopienhet är meriterande.

Som person är du självgående och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande och du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. Vi söker dig som vill arbeta målinriktat och bedriva ett aktivt arbete för en modern sjukvård.

Vi arbetar i team och strävar mot ett mer patientnära arbetssätt på kliniken. Vi värderar arbetsmiljön högt och arbetar aktivt med frågan både på avdelnings- och kliniknivå. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1233
Kontakt Amanda Brown-Stjärnå Avdelningschef, 0340-48 19 26
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via växeln, 0340-48 10 00 (vxl)
Publicerat 2021-11-29
Sista ansökningsdag 2021-12-21

Sök tjänsten