Självprovtagning covid-19 - provsvar försenade

Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet

Semestervikarier sommaren 2022 sökes till Intern logistikservice

Ort: Halmstad eller Varberg

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, Varierande

Publicerad: 2022-01-10

Sista ansökningsdag: 2022-02-28

Är du engagerad, noggrann och brinner för att ge service? Vill du vara del av en god gemenskap i ett team där alla bidrar med sin kunskap? I så fall är du kanske den vi letar efter! Intern logistikservice i Halmstad och Varberg söker nya medarbetare till sommaren 2022!

Om dig

Du är en positiv person som är engagerad och bidrar med en god kamratanda för att skapa trivsel på arbetsplatsen. Du tar ansvar för ditt arbete och förstår att du är en del av en viktig helhet. I ditt arbete kan du komma att ha kontakt med patienter, anhöriga och vårdpersonal, därför är det viktigt att du är social, utåtriktad och har lätt för att kommunicera. Vi ser också att du har förmåga att vara flexibel och kan prioritera mellan arbetsuppgifter då det behövs. Om du blir aktuell för sommarjobb hos oss måste du ha fyllt 18 år innan semestervikariatet börjar. För att kunna arbeta hos oss måste du ha truckkort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servicearbete, t.ex. vaktmästeri.

Av säkerhetsskäl måste du kunna förstå skriftliga instruktioner och kunna kommunicera med kollegor och övriga samarbetspartners, därför krävs mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om arbetet

Intern- logistikservice innebär att personalen ansvarar för olika former av transportuppdrag på sjukhuset. Transportörerna samarbetar nära vårdpersonalen för att göra patientflödet så smidigt som möjligt och bidra till hög kvalitet på avdelningen. Arbetsuppgifterna för personalen innefattar till största delen olika former av transportuppdrag med hjälp av ett dragfordon och vagnar. Uppdragen innebär mycket samarbete, både inom arbetsgruppen och med vårdpersonalen. Arbetet innebär också kontakt med patienter och anhöriga, där medarbetarna stärker patientens upplevelse av kvalitet. Arbetsuppgifterna innefattar även möbelflyttar mellan avdelningar och möteslokaler. 

Med intern- logistikservice stödjer vi vårdenheterna med olika arbetsuppgifter som ger nytta och värde för vårdpersonalen, så att de kan fokusera på sina patienter och omvårdnaden av dessa. Med intern- logistikservice arbetar vi individuellt och erbjuder medarbetarna ett både flexibelt och omväxlande arbetsinnehåll. Vi som arbetsgivare har förväntan på dig som medarbetare, att du har rätt kompetens och förmåga att prestera inom vårdnära service.

Med tanke på den rådande Coronapandemin och att vi inte vet hur situationen ser ut i början av nästa år kan intervjuerna komma att bli digitala. Blir du en av dem som blir kallad till intervju kommer du att få information om hur det kommer att gå till.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökningar tas endast emot via ansökningsformuläret, ansökningar via mail eller telefon kommer inte att tas med i urvalsprocessen.

Vi tillämpar en elektronisk rekryteringsprocess där kommunikation och information kommer att ske via e-post.

Inför eventuell anställning måste utdrag ur belastningsregistret kunna uppvisas.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Juni 2022 eller tidigare vid behov.
Löneform Månadslön/Timavlönad
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Halmstad eller Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1265
Kontakt Sören Holmkvist, Avdelningschef, 0340-58 01 70
Facklig företrädare Andreas Persson, Fackligt arbetsplatsombud, 035-13 19 67, Andreas.Persson@regionhalland.se
Publicerat 2022-01-10
Sista ansökningsdag 2022-02-28
Senast ändrad: