Direkt till innehållet

Underläkare sökes till Vårdcentral i Getinge

Ort: Halmstad

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100% eller enligt överenskommelse.

Publicerad: 2022-01-19

Sista ansökningsdag: 2022-02-13

Sök tjänsten

Din roll hos oss

Vi söker dig som vill vara med att sätta Vårdcentralen Getinge på kartan som utbildningsvårdcentral. Vi kommer att kunna erbjuda handledning i god omfattning.

Vi erbjuder dig ett stimulerade och omväxlande arbete på vår läkarmottagning. Vi tror att du som söker är intresserad av bredden av specialistområdet allmänmedicin och kan tänka dig en framtid inom primärvården.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Getinge består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Vårdcentralen Getinge driver tätt samarbete med systervårdcentralen Bäckagård. Vårdcentralerna delar arbetssätt och värderingar och strävar kontinuerligt mot att utveckla samarbetsvinster. Getinge är en vårdcentral på landsorten och Bäckagård ligger lite i utkanten av Halmstads centrum. Vi har förmånen att ha nära samarbete med vår FOU-enhet samt TILMA som arbetar med läkemedelsberoende.

Vårdcentralerna erbjuder en trivsam och familjär stämning där alla i teamet hjälps åt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där du förväntas sätta ”laget” i första rummet. Vi jobbar tillsammans för patientens hälsa och du bidrar till att patienten upplever det enkelt och välkomnande i sina kontakter med oss.

Om dig

Du som söker är underläkare före eller efter AT/BT. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat i primärvård eller har erfarenhet av andra närliggande arbetsområden är det önskvärt, men inget krav.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift (C1 nivå). Du är flexibel i ditt sätt att arbeta samt har god förmåga att samarbeta med samtliga yrkesroller.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/82
Kontakt Kiki Broholm, verksamhetschef, 073-573 72 81 Linda Larsson, avdelningschef, 0720-84 83 69
Facklig företrädare Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 035-13 10 00 (vxl)
Publicerat 2022-01-19
Sista ansökningsdag 2022-02-13

Sök tjänsten