Direkt till innehållet

Leg. läkare sökes till Vårdcentralen Hertig Knut, Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%.

Publicerad: 2022-06-27

Sista ansökningsdag: 2022-07-31

Sök tjänsten

Hos oss får du avsatt tid för kompetensutveckling! 

På vårdcentralen Hertig Knut i Halmstad möter du professionella, engagerade och glada medarbetare. Vi tar väl hand om varandra och våra patienter. Välkommen till oss!

Hertig Knuts vårdcentral är inne i ett skede där vi inom en snar framtid kommer att flytta till nya lokaler. Moderna lokaler som med patienten i centrum kommer att möjliggöra ett utökat samarbete mellan professionerna på vårdcentralen.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som legitimerad läkare hos oss möter du en spännande variation av arbetsuppgifter med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad läkare på vårdcentral, där du kommer att träffa en blandad patientgrupp med varierande sökorsaker. 

Vi ser gärna att du tillsammans med oss vill delta i det spännande arbetet att tillgodose våra patienters behov och hålla en hög och uppdaterad medicinsk kvalitet.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Hertig Knut är en medelstor vårdcentral med cirka 10 500 listade patienter. Verksamheten är förlagd mitt i centrala Halmstad med en filial på området Kärleken. Vårdcentralen består av läkarmottagning och distriktssköterskemottagning, provtagningslab, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, barnavårdscentral, specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes.

Vi har en välkomnande arbetsmiljö och arbetar utifrån personcentrerad vård. Vår personalgrupp är mycket förändringsbenägen och vi arbetar kontinuerligt med att förstärka teamarbetet ytterligare mellan olika yrkesgrupper. Vi samarbetar för att ge bästa möjliga kvalitet i alla våra patientbesök. Vi ser fram emot att få en ny kollega som kan tillföra vår verksamhet nya idéer och förbättringar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med ett stort intresse för allmänmedicin. För att trivas hos oss måste du uppskatta att jobba i team, varav god samarbetsförmåga är viktigt. Förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet ser vi personliga egenskaper såsom engagemang, mångsidighet och gott bemötande som en självklarhet hos dig. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Du tillför kompetens och arbetsglädje till vår vårdcentral, vilket vi även hoppas få ge dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/283
Kontakt Anneli Lundgren, Verksamhetschef, 0720-857426
Facklig företrädare Michael Lovric, Hallands läkarförening, 035-134278
Publicerat 2022-06-27
Sista ansökningsdag 2022-07-31

Sök tjänsten