Direkt till innehållet

Steriltekniker till Steriltekniska enheten

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-05-23

Sista ansökningsdag: 2022-06-12

Sök tjänsten

 

Om arbetet

Som steriltekniker kommer du i huvudsak att arbeta med mottagning- och rengöring, instrumentvård, sterilisering samt efterkontroll och sammanställning av leveranser till kund. Du förväntas dessutom delta i enhetens kvalitetsutveckling, dels i det dagliga arbetet, dels i specifika uppdrag du får från avdelningschefen.

Dag och kväll samt var 6:e söndag. Tjänstgöring kan även komma att ske i Varberg.

Om oss

Steriltekniska enheten är en av tre enheter som ingår i Operations- och intensivvårdskliniken Varberg. Enheten består av två utbudspunkter belägna i Varberg och Halmstad.

Vår kundbas består till största delen av enheter inom Hallands sjukhus samt Närsjukvården. Vår verksamhetsidé är att ur ett patientsäkerhetsperspektiv erbjuda hallänningen, genom dess vårdgivare, sterila medicintekniska produkter med hög kvalitet och därmed möjliggöra en minskad risk för vårdrelaterade infektioner. Tillsammans har de båda enheterna totalt 30 anställda inkl. avdelningschef.

Om dig

Vi söker dig som har examen från yrkeshögskoleutbildning som steriltekniker. Arbetslivserfarenhet från sterilteknisk enhet är meriterande. Du har grundläggande kunskaper vad gäller Windows.

Vi är övertygade om att du som söker denna tjänst är engagerad och vill arbeta i en organisation som strävar efter ständiga förbättringar. Vi värdesätter egenskaper såsom god samarbets- och kommunikationsförmåga, serviceinriktad, noggrannhet, förmåga att prioritera samt förmåga att kunna fungera enskilt såväl som i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/750
Kontakt Lars-Gunnar Andersson, Avdelningschef, 0340-481203
Facklig företrädare Hillevi Kurtz-Nevbäck, Vision, 0340-481205
Publicerat 2022-05-23
Sista ansökningsdag 2022-06-12

Sök tjänsten