Direkt till innehållet

Legitimerad läkare till Vårdcentral Västra Vall - Breared

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-05-23

Sista ansökningsdag: 2022-06-12

Sök tjänsten

Vi söker nu en legitimerad läkare till vårdcentralen Västra Vall - Breared. Här kommer du få arbeta med stort patientfokus och i nära samarbete med sjuksköterskor och övriga läkare.

Arbetsuppgifter

Vi letar efter dig som vill arbeta för invånarnas bästa genom behandling, rådgivning och hälsofrämjande arbete. Att du agerar självständigt, professionellt och har ett gott bemötande är en självklarhet för oss.

Som läkare möter du en varierande vardag och spännande variation av arbetsuppgifter med möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Du arbetar med patienten i fokus och säkerställer att vård ges på rätt vårdnivå genom ett bra samarbete mellan professionerna.

Vi är måna om att skapa goda förutsättningar för utbildning. Handledning av AT- och ST-läkare är en del av vårt dagliga arbete.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Västra Vall - Breared är den största vårdcentralen i egen regi. Vi är en attraktiv arbetsplats belägna mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet med fantastiska badplatser. Vi har knappt 15 000 personer listade hos oss och och våra läkare ansvarar även för delar av Varbergs äldreboende. Vår filial ligger i ett expansivt område fem minuter från centrum. 

Vi som arbetar här är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner och trivs
tillsammans. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya tankar och idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre! Vi tror på det goda teamarbetet där samarbetet mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare.

Jourtjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och ett intresse för människor. Har du erfarenhet från primärvården eller arbetat som underläkare är detta meriterande. 

Vi letar efter dig som vill arbeta för invånarnas bästa genom behandling, rådgivning och hälsofrämjande arbete. Att du agerar självständigt, professionellt och har ett gott bemötande är en självklarhet för oss. Vi ser gärna att du som person är flexibel, arbetar strukturerat och skapar förutsättningar för ett bra flöde på mottagningen. Du är drivande och vill bidra till verksamhetens utveckling och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. 

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/781
Kontakt Annicka Brink, Verksamhetschef, 0738673424
Facklig företrädare Malvina Gustafsson, SYLF, 035-131000(vxl)
Publicerat 2022-05-23
Sista ansökningsdag 2022-06-12

Sök tjänsten