Direkt till innehållet

Är du operationssjuksköterska? Välkommen till Hjärtmottagningen i Varberg!

Ort: Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader, 50 %

Publicerad: 2022-05-23

Sista ansökningsdag: 2022-06-12

Sök tjänsten

Vi planerar att öppna eget operationslab för vår deviceverksamhet och här behöver vi med dig på resan! Vi erbjuder dig en spännande projektanställning där du kommer få implementera denna verksamhet tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

I arbetet med att öppna upp ett eget operationslab kommer du huvudsakligen vara med och delta vid samtliga implantationer vilket innebär både akut verksamhet men också elektiva operationer. Operationerna genomförs under några av veckans vardagar, dagtid. 

Du kommer ha en central roll i vårt arbete genom att bidra med specialistkompetensen som krävs i att arbeta i steril miljö, här med inriktning på pacemaker. I uppdraget fokuserar vi på att föra vidare den kunskapen du besitter gällande pacemakerimplantation till våra sjuksköterskor som ska kunna bli självständiga i rollen. Du kommer alltså att undervisa i både teori kring området men sedan ansvara för att detta omvandlas till praktisk färdighet hos kollegorna. 

Anställningen löper året ut med chans till förlängning. 

 

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus Varberg driver pacemakerverksamheten i främsta ledet och utvecklar ständigt. Idag opererar vi alla typer av pacemaker, ICD och CRT. Mottagningen har ett regionansvar för länets samtliga ICD - och CRT operationer samt dess uppföljningar. Vi har ett tätt samarbete mellan sjukhusen i Halland. Sedan våren 2022 är all akut verksamhet centraliserad till Hallands sjukhus Varberg. 

Idag har Hjärtmottagningen tre sjuksköterskebaserade enheter; Hjärtsviktsmottagning, kranskärlsmottagning och arytmimottagning. Vi har också en dagvårdsverksamhet för patienter som behöver elkonverteras. Hjärtmottagningen bedriver utredningar och undersökningar inom hjärtsjukvård samt kliniskt fysiologiska undersökningar. Vi arbetar i team där läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor samt medicinska sekreterare samarbetar för att säkerhetsställa väl utförda undersökningar. Vi är lokaliserade bredvid hjärtavdelning HIA/5C. 

Vår ambition är att erbjuda våra patienter en vård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad operationssjuksköterska och som har erfarenhet i området. Du ska kunna driva och utbilda med trygghet. Självklart ser du positivt på utvecklingsarbete och bidrar med glädje och framåtanda i detta projektet tillsammans med oss! 

Tycker du att denna projektanställning låter spännande, intressant och vill veta mer? Har du några funderingar? Tveka inte en sekund att höra av dig till oss! 

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/790
Kontakt Jennie Lindroos, Avdelningschef, 0767-242077
Facklig företrädare Anette Nilsson, Vårdförbundet, 0340-580268
Publicerat 2022-05-23
Sista ansökningsdag 2022-06-12

Sök tjänsten