Direkt till innehållet

Sjuksköterska till natten sökes till Gyn, avd. 10

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 75% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Publicerad: 2022-07-11

Sista ansökningsdag: 2022-07-31

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Avdelning 10 består av fem gynekologiska slutenvårdsplatser samt tre dagvårdsplatser. Dessutom finns vår gynekologiska mottagningsverksamhet på samma plan vilket är en stor fördel och underlättar både för patienter och personal. Samarbete sker också med Kvinnokliniken vid sjukhuset i Varberg då vi är en gemensam klinik.

Du kommer att arbeta på vårdavdelning, med såväl planerad som akut omvårdnad. Avdelningens grundbemanning är två sjuksköterskor och en undersköterska dagtid måndag-fredag. Kvällar, nätter och helger arbetar en sjuksköterska och en undersköterska. Avstämningar görs under arbetspassens gång för att bedöma behov av ytterligare personalresurser då det ju inte är antalet patienter utan vårdtyngden som styr behovet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har några års erfarenhet av akutsjukvård, gärna från gynekologisk vård. Du tar ansvar, är nyfiken på att lära nytt, uppskattar att arbeta i team och har en vilja att anta nya utmaningar. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/856
Kontakt Anna-Pia Trané, Avdelningschef, 035-136636
Facklig företrädare Monica Karlsson, Vårdförbundet, 0340-481281
Publicerat 2022-07-11
Sista ansökningsdag 2022-07-31

Sök tjänsten