Direkt till innehållet

Sjuksköterska till BUP-mottagningen i Falkenberg

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader, 100%. Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning.

Publicerad: 2022-06-16

Sista ansökningsdag: 2022-07-03

Sök tjänsten

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är dina huvudsakliga arbetsuppgifter uppföljning av patienter med pågående medicinering samt justering av behandling vid behov. I arbetet ingår att ge information, råd och stöd till barnen/ungdomarna och deras föräldrar. Du kommer även att arbeta med telefonrådgivning och TeleQ. Arbetet kräver ett nära samarbete med läkare men också med övriga medlemmar i teamet. Vi bedriver tät kontakt med vårdgrannar, skola och socialtjänst.

Arbetstid: dagtid, måndag - fredag.

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har cirka 860 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Falkenberg har 22 anställda i olika professioner: psykologer, läkare, sjuksköterskor, socionomer, specialpedagog, arbetsterapeut, sekreterare och avdelningschef. Mottagningens storlek möjliggör ett öppet samarbetsklimat, personligt engagemang, snabba beslutsvägar och har ett gott samarbete med vårdgrannar, skola och socialtjänst. I december 2020 flyttade mottagningen till nya verksamhetsanpassade lokaler som ligger i direkt anslutning till järnvägsstationen i Falkenberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar och föräldrar är meriterande, likaså vidareutbildning i psykiatri alternativt annan relevant vidareutbildning.

Som person har du ett bra bemötande gentemot patientgrupperna och dess anhöriga och har alltid patientens bästa i fokus. Då vi arbetar teambaserat är det viktigt att din samarbetsförmåga är god, samtidigt som du har förmågan att själv strukturera upp ditt arbete och arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning.
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/866
Kontakt Malin Kamensky, Avdelningschef, 0346-56125
Facklig företrädare Emmelie Bengtsson, Vårdförbundet, 035-131025
Publicerat 2022-06-16
Sista ansökningsdag 2022-07-03

Sök tjänsten