Direkt till innehållet

Vi söker en ny kollega, är du vår BI Backend / ETL utvecklare?

Ort: Halmstad eller Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-17

Sista ansökningsdag: 2022-07-17

Sök tjänsten

Vill du arbeta med Business Intelligence i en större miljö? Vi söker nu dig som vill komplettera vårt team och arbeta med underhåll och nyutveckling av Region Hallands olika BI Backend & Datawarehouse lösningar.

Arbetsuppgifter

I rollen som ETL utvecklare kommer du att arbeta med underhåll och nyutveckling av Region Hallands olika BI Backend & Datawarehouse lösningar. Som ETL utvecklare arbetar du i nära samarbete med erfarna kollegor och beställare, genom hela kedjan från behov till färdig lösning.

Vi arbetar med Microsofts verktyg,  SQL server & SSIS. Rapportering och analys sker primärt med SAP Business Objects, Power BI och Qlik Sense.

Om arbetsplatsen

Region Halland har idag en stark förmåga att arbeta med digitalisering och visar ständiga framsteg i dess utveckling, som uppmärksammas såväl regionalt som nationellt. Vi har en hög samverkan med akademi, näringsliv och samhälle där stor del av vårt arbete präglas av forskning, innovation och verksamhet. 

För att kunna möta framtidens olika behov krävs ytterligare insatser för att snabba på digitaliseringstakten och öka organisationens förmåga att möjliggöra digital innovation och utveckling. Du kommer att ingå i ett expanderande team på avdelningen Beslutsstöd och AI där vi jobbar med agila arbetsmetoder (Scrum, DevOps). I avdelningens uppdrag ingår att knyta ihop regionens olika datamängder och möjliggöra en informationsdriven verksamhet.

Vi har kul på jobbet och är i en mycket expansiv fas. Vill du bli en av oss?

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad systemutvecklare eller har motsvarande kompetens. Du har god SQL kunskap och erfarenhet kring ETL / Datawarehouse lösningar. 

Som person är du nyfiken och genuint intresserad av att ligga i teknikens framkant vad gäller kunskaper och färdigheter. Du är prestigelös, social och har lätt för att samarbeta i ett Teamformat. Likaså är du välstrukturerad, noggrann och analytisk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad eller Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/874
Kontakt Rosita Ahlstedt, Avdelningschef, 070-2572377
Facklig företrädare Özlem Arabaci, Saco , 035-131100
Inger Ivarsson, Vision, 0340-481798
Publicerat 2022-06-17
Sista ansökningsdag 2022-07-17

Sök tjänsten