Direkt till innehållet

Vi söker nu en GIS analytiker, välkommen med din ansökan

Ort: Halmstad eller Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-18

Sista ansökningsdag: 2022-07-17

Sök tjänsten

Vi har kul på jobbet och är i en mycket expansiv fas. Vill du bli en av oss?

Om arbetet

I rollen som GIS analytiker kommer du att arbeta med underhåll och nyutveckling av Region Hallands olika GIS lösningar. Som GIS analytiker arbetar du genom hela kedjan från behov till färdig lösning.

Du kommer få möjligheten att arbeta i en mycket utvecklande, avancerad och modern miljö i en av Sveriges mest samhällsviktiga verksamheter. Vi är ett sammansvetsat, expanderande team som värderar att ha riktigt kul på jobbet. Oavsett om du sitter hos oss fysiskt eller digitalt, så tror vi alltid att vi är bäst tillsammans.

Region Halland har idag en stark förmåga att arbeta med digitalisering och visar ständiga framsteg i dess utveckling, som uppmärksammas såväl regionalt som nationellt. Vi har en hög samverkan med akademi, näringsliv och samhälle där stor del av vårt arbete präglas av forskning, innovation och verksamhet. 

För att kunna möta framtidens olika behov krävs ytterligare insatser för att snabba på
digitaliseringstakten och öka organisationens förmåga att möjliggöra digital innovation och
utveckling. Du kommer att ingå i ett expanderande team på avdelningen Beslutsstöd och AI där vi jobbar med agila arbetsmetoder (Scrum, DevOps). I avdelningens uppdrag ingår att knyta ihop regionens olika datamängder och möjliggöra en informationsdriven verksamhet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning inom geografiska informationssystem, geomatik eller liknande. Alternativt välkomnar vi dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom systemutveckling, i kombination med erfarenhet av att arbeta med avancerade geografiska analyser.

Det är meriterande om du har goda kunskaper inom FME och Esris plattform samt databashantering, servermiljö och SQL-språk. Vi arbetar med MS SQL server. Detta är även en chans för dig som vill arbeta med Business Intelligence i en lite större miljö.

Som person bör du vara prestigelös, social och ha lätt för att samarbeta i ett Teamformat.  Likaså vara välstrukturerad, noggrann och analytisk.

Det är viktigt att du är nyfiken och genuint intresserad av att ligga i teknikens framkant vad gäller kunskaper och färdigheter.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad eller Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/880
Kontakt Rosita Ahlstedt, Avdelningschef, 070-2572377
Facklig företrädare Inger Ivarsson, Vision, 0340-481798
Özlem Arabaci, Saco , 035-131100
Publicerat 2022-06-18
Sista ansökningsdag 2022-07-17

Sök tjänsten