Direkt till innehållet

Teknisk förvaltare till Regionfastigheter

Ort: Halmstad. Tjänsten innebär resor i länet.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-17

Sista ansökningsdag: 2022-08-15

Sök tjänsten

Som teknisk fastighetsförvaltare hos Regionfastigheter erbjuds du ett totalansvar för underhållet i byggnaderna inom ditt förvaltarområde, vilket innebär ett tätt och gott samarbete med Regionfastigheters kunder. Varmt välkommen att söka till oss!

Arbetsuppgifter

I din roll som teknisk förvaltare ansvarar du för fastigheternas tekniska perspektiv och säkerställer en långsiktig hållbar fastighetsdrift på ett affärsmässigt sätt. Du leder, fördelar och utvecklar det dagliga arbetet med drift och underhåll. I arbetet ingår att upprätta och följa drift- och underhållsplaner, följa upp energiförbrukning och driva energisparåtgärder utifrån miljömål, vara delaktig i löpande avtal med leverantörer internt och externt. Ansvara för att myndighetsbesiktningar, egenkontroller och andra lagstadgade fastighetskrav på fastigheterna utförs. Regionfastigheters kunder utgörs till största delen Region Hallands olika förvaltningar.

Du har ett nära samarbete med fastighetsteamet som du ingår i och där du bidrar med din kompetens kring drift och underhåll för att hjälpa teamet att uppnå sina mål och leveranser.

Regionfastigheter är mitt i ett förändringsarbete med satsning på utvecklad organisation med processer och arbetsmetoder, i det pågående arbetet har du som teknisk förvaltare stor möjlighet att påverka din framtida roll.

Om arbetsplatsen

Du kommer att jobba på Regionfastigheter, en avdelning inom Regionkontorets ekonomiavdelning. Vi ansvarar först och främst för bygg-, förvaltnings- och hyresfrågor. Det innebär att vi aktivt stödjer regionens verksamhet med ändamålsenliga lokaler, god miljö och anpassad infrastruktur.

Vår verksamhet kan också uttryckas i fastigheter och kvadratmeter: vårdcentraler, tre sjukhus, tre skolor, tandläkar- och psykiatrimottagningar. Totalt 440 000 kvadratmeter plus ca 90 inhyrda kontrakt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst fem års yrkeserfarenhet av förvaltning samt drift och underhåll av fastigheter eller motsvarande. Vidare ser vi att du har god kännedom om bygg-, installations- och fastighetsbranschen samt kunskaper inom fastighetsekonomi, hyresjuridik och teknik. Du har kunskaper inom AFF. Förhandlingsvana är meriterande, likaså om du har arbetat med hållbarhet och om du är van vid ett processorienterat arbetssätt. Har du erfarenhet av arbete med projekt är det en fördel, då vi arbetar i en projektorienterad beställarorganisation. Du har stor vana att hantera skiftande kundbehov och erfarenhet av och förståelse för arbete i en politiskt styrd organisation. Vi förutsätter att du har goda datorkunskaper och generellt hög digital mognad. Goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift krävs för tjänsten. Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort.

Du är en person med både vilja och förmåga att skapa goda relationer och hitta vägar för samarbete och samsyn. Självklart gillar du arbete i team. Du är positiv, har alltid kunden i fokus och hittar smarta lösningar för att komma framåt. För rollen krävs förmåga att se sammanhang och prioritera rätt frågor. Du är självgående, arbetar strukturerat och målinriktat och tar ansvar för din uppgift. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Vi ser vidare att du har ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt och gärna delar med dig av dina kunskaper samt bidrar till verksamhetens utveckling och till att skapa en god arbetsmiljö.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass varför ett anställningserbjudande förutsätter en godkänd säkerhetsprövning.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad. Tjänsten innebär resor i länet.
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/881
Kontakt Lina Brandelius, Avdelningschef Regionfastigheter, 035-179691
Facklig företrädare Fredrik Solvang, Saco, 0766-964599
Rebecka Apelvi, Vision, 070-6126065
Publicerat 2022-06-17
Sista ansökningsdag 2022-08-15

Sök tjänsten