Direkt till innehållet

Vuxenpsykiatrimottagningen i Halmstad välkomnar en ny sjuksköterska

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-06-27

Sista ansökningsdag: 2022-07-27

Sök tjänsten

Vi välkomnar en Sjuksköterska till vårt beroendeteam!

Arbetsuppgifter

Arbetet på mottagningen består av psykiatrisk omvårdnad, telefonrådgivning, dokumentation, uppföljningar, strukturerade samtalskontakter, bedömningar, samordning med vårdgrannar och viss akutverksamhet. Du arbetar med individbaserad vård i team och gör självständiga psykiatriska bedömningar.

Du kommer att ingå i en sjuksköterskegrupp med hög kompetens och kommer erbjudas god introduktion och kontinuerligt stöd i ditt arbete. Du kommer att få en erfaren sjuksköterska som mentor och kommer erbjudas handledning. Handledningen sker på plats på mottagningen 1 gång i månaden och ger dig möjlighet att få stöd och reflektera kring ditt arbete. Som sjuksköterska inom psykiatriska öppenvården i Halmstad kommer du att arbeta i nära samarbete med de andra professionerna som arbetar på mottagningen.

Om arbetsplatsen

Öppenvården erbjuder psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår verksamhetsinriktning Rätt vård i rätt tid! innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Halmstad har som uppdrag att utreda och behandla specialistpsykiatriska patienter. Vuxenpsykiatrimottagningen (VPM) i Halmstad är en mottagning med cirka 70 medarbetare som arbetar i tvärprofessionella team, i samarbete med såväl heldygnsvård som närsjukvård. Mottagningen i Halmstad består av tre allmänpsykiatriska team, ett beroendeteam, ett psykosteam och ett DBT-team. Hos oss arbetar läkare, psykologer, socionomer, dietist, sjuksköterskor, skötare, sjukgymnast och rehabkoordinator, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare. Målgruppen är personer över 18 år med bland annat svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolärt tillstånd, personlighetssyndrom, neuropsykiatriska diagnoser, psykossjukdomar och suicidalitet. Vi är en mottagning med god sammanhållning, rimlig arbetsbelastning, bra utvecklingsmöjligheter och en förbättringsorienterad arbetsmiljö.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag, kl. 8-16.30.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är såväl nyutexaminerade som erfaren sjuksköterska där vi gärna ser att du har vidareutbildning inom psykiatrin eller erfarenhet av psykiatrin. Du har god samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt. Om du inte har arbetslivserfarenhet av psykiatri så ser vi gärna att du i din ansökan berättar lite om varför du är intresserad av att arbeta hos oss. Vi kommer uppmärksamma dina tidigare erfarenheter - men är du rätt person så kommer vi erbjuda dig att utvecklas i vår verksamhet där du har kompetenta och tillgängliga kollegor till din hjälp.

Körkort B är önskvärt men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/890
Kontakt Marie-Louise Nilsson, avdelningschef, 0709786687 Hanna Stenberg, specialistsjuksköterska, 035-131654
Facklig företrädare Hanna Stenberg, Vårdförbundet, 035-131654
Melina Jakobsson, Vårdförbundet, 035-131638
Publicerat 2022-06-27
Sista ansökningsdag 2022-07-27

Sök tjänsten