Direkt till innehållet

Vårdcentralen Kungsbacka söker läkare

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%

Publicerad: 2022-06-17

Sista ansökningsdag: 2022-08-18

Sök tjänsten

Vi söker en läkare som tycker om primärvård och vill jobba i en välfungerande verksamhet med många arbetskamrater.

Om arbetet

I din roll som läkare hos oss ingår det att ha ansvar för patienter med kronisk sjukdom, göra snabba och korrekta bedömningar via vår direktmottagning samt vara frågeläkare för mottagning, sköta vår digitala chatt och ta jourfall. Förutom patientbesök så innebär arbetet en hel del tillhörande administration med medicinska bedömningar, prioriteringar och hantering av remisser och svar på undersökningar.

Du kommer att jobba med eget ansvar och med stort flöde av patienter.

Tjänsten är ett vikariat på ett år.

Om arbetsplatsen

Hos oss är du alltid välkommen – Tillsammans hjälper vi dig till ett friskare liv. – Att välja oss ska vara enkelt.

Här är våra ledord och med dem för ögonen så jobbar vi med fokus på att lösa saker tillsammans.

Vårdcentralen ligger på Kungsbacka Närsjukhus. Det gör att vi har närhet till specialistmottagningar, röntgen, dietist, laboratoriemedicin och apotek som finns i huset. Vårdcentralen har nästan 13 800 listade patienter vilket gör oss till den näst största vårdcentralen i Region Halland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du har gjort AT- tjänstgöring med primärvårdplacering eller ha motsvarande erfarenhet. Din svenska är mycket god i tal och skrift och du har jobbat i svensk sjukvård.

 Vi önskar att du vill vara med och bygga framtiden med oss där dina idéer och förslag för verksamheten ses som värdefulla.

Vi ser att du är lugn och kontrollerad i din yrkesroll. Du är noggrann, gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och anpassar dig till nya omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om du tycker detta låter spännande så är du varmt välkommen med din ansökan. Om du har några frågor eller vill ha ett inledande samtal, välkommen att ringa.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/892
Kontakt Emma Krantz, Verksamhetschef, 072-8539269 Patrik Sagman, Avdelningschef, 076-7253267
Facklig företrädare Charlotta Faxén, Hallands läkarförening, 0300-565245
Publicerat 2022-06-17
Sista ansökningsdag 2022-08-18

Sök tjänsten